Miluj svůj život – mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů

Miluj svůj život – mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů

Adresa:

Praha 10, Omský 1300

Termín: 16.2.2018 18.2.2018

16úno - 18úno celý den

Žánr: výstavy


Ve dnech 16.- 18.2.2018 se uskuteční v Praze v pořadí již 51. mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů MILUJ SVŮJ ŽIVOT. Základní filosofií festivalu je soustředit na jedno místo nabídku nejrůznějších směrů a stylů a ukázat tak, že všechny tyto metody tu nejsou proto, aby si konkurovaly, ale aby pomáhaly lidem zlepšit život.

Během těchto tří dnů se Vám představí více než 150 účinkujících a lektorů z ČR a ze zahraničí, a to hned na osmi místech souběžně. Základ celé akce tvoří přednášky, praktické semináře, zážitkové programy, intenzivní pracovní dílny a mnoho dalších programů z oblasti zdravého životního stylu, osobního rozvoje a ezoteriky. Bohatý program je sestavený ze spousty zajímavých lektorů a přednášek. Poprvé přijala pozvání na festival Ivanka Adamcová – oblíbená česká mystička. Po dlouhé době budete mít jedinečnou příležitost se v rámci festivalu setkat s Antonínem Baudyšem ml. - známým a populárním českým astrologem.

Další osobností je určitě Ing. Josef Schrötter – odborník na psychosomatické a geopatogenní zóny, redaktor a spisovatel Karel Funk, mongolská šamanka Zaada Bayarjagal, filipínská léčitelka Estela Palaris Orbito, odborník na ajurvédu PhDr. Bhagwant Singh Sandhu CSc. (Indie). Oblíbenou součástí festivalu se staly celodenní tématické programy. V sobotu Vás čeká Láskyplný den s Příznaky transformace. Na neděli je pro vás připraven program Slované dnešní doby – téma, které se na minulém festivalu velmi líbilo.

Tyto programy budou v Učebně v přízemí probíhat ZDARMA. Na výstavě Vám vystavovatelé nabídnou své služby a zboží, jen těžko dostupné v běžných prodejnách. Najdete zde šperky, oblečení, masážní pomůcky, bylinné produkty, přírodní přípravky, léčivé obrazy a mandaly, knihy, kosmetiku a spoustu dalších produktů. Součástí jsou i oblíbené poradny alternativní a klasické medicíny, které Vám nabízí např. výklad karet, snů, frekvenční terapii, masáže, měření aury, feng shui, automatickou kresbu, čtení z ruky, astrologii …

Festival se koná v gymnáziu Omská. Programy probíhají denně od 10.00 do 21.00 hodin, výstava je přístupná veřejnosti od 10.00 do 20.00 hodin. V areálu najdete i čajovnu a stánky s občerstvením a nabídkou převážně vegetariánských, makrobiotických, bezlepkových a raw jídel. Zájemcům o ubytování zašleme ověřené tipy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

14čer - 31procelý den

Andy Warhol

, Staroměstské náměstí 15 Výstava

14kvě - 15kvěcelý den

1dub - 31procelý den

Alfons Mucha

, Staroměstské náměstí 15 Výstava

Ubytování v okolí akce Miluj svůj život –...

Residence TrafickPraha (1 488 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 839 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.1 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (3.9 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (3 km)