Výstava For caravan 2018

Výstava For caravan 2018

Adresa:

Praha 9, Beranových 667

Termín: 9.3.2018 11.3.2018
Vstupné:

165 Kč v předprodeji, 200 Kč na místě

9bře - 11bře celý den

Žánr: výstavy


Stovky novinek ze světa obytných vozů a automobilů představí od 9. do 11. března 2018 veletrh FOR CARAVAN. Na návštěvníky čekají 3 haly nabité vozy všech cenových kategorií. K vidění bude více než sedm desítek vystavovatelů, kteří představí to nejlepší z karavaninku a doplňků pro nezávislé cestování. Souběžně se uskuteční výstavy FOR BOAT a FOR TRAVEL. To vše o víkendu doplní cestovatelský festival Kolem světa. 

Výstava obytných automobilů a karavanů FOR CARAVAN zaplní v březnu 2018 celkem 3 haly letňanského výstaviště. Více než 70 vystavovatelů představí novinky ze světa karavaninku a doplňků pro nezávislé cestování. V jedné hale spatříte to nejlepší, co svět karavanů a obytných vozů nabízí: 3 velké expozice firem Morelo – obytné vozy, Caravan Metropol a Blue Rent. Poprvé v Čechách bude k vidění 10 obytných aut Morelo na jednom místě v čele s novinkou – luxusním Morelo Empire 90 L Trend. V premiéře bude na veletrhu na stánku KaravanTravel.cz odhalen luxusní vůz Eura Mobil Integra 890. Na své si ale přijde opravdu každý. K vidění a ke koupi budou i menší vozy. Po deseti letech se na výstavu vrátí oblíbené a cenově dostupné přívěsy značky HOBBY, které prodává společnost BURIMEX.

Výstava retro karavanů, návštěvnická soutěž i bazar karavanů

Na veletrhu FOR CARAVAN uvidíte nejen nablýskané nové vozy, ale budete moci i zavzpomínat na staré časy. Autoklub České republiky připravuje unikátní výstavu retro karavanů včetně dobových doplňků. V myšlenkách se tak vrátíte zpět na dovolenou do Bulharska, Rumunska, NDR, Maďarska nebo Jugoslávie. Všichni příchozí se budou moci zapojit do soutěže o zapůjčení obytného vozu na týdenní dovolenou. K dispozici bude i oblíbený bazar karavanů, kde můžete koupit i nabídnout k prodeji svůj zánovní kousek a z veletrhu rovnou odjet novým obytným vozem.

Vydejte se s námi na cestu kolem světa

Souběh veletrhů doplní cestovatelský festival Kolem světa, který v sobotu a v neděli nabídne 4 sály nabité zajímavými přednáškami. Více než 40 cestovatelů a dobrodruhů bude prostřednictvím svých fotografií a krátkých videí prezentovat své cesty za dobrodružstvím po celém světě. Hvězdou festivalu bude mladý poutník a spisovatel Ladislav Zibura.

Ve stejném termínu bude letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA patřit i výstavě lodí FOR BOAT. Ke karavanu tak mohou příchozí přikoupit vodní skútr nebo motorový člun, který si budou moci vozit na cestách všude s sebou.  Tipy na destinace pak získají na veletrhu turismu a rodinného cestování FOR TRAVEL.

Vstupné na FOR CARAVAN, FOR BOAT, FOR TRAVEL: 200 Kč, v předprodeji Ticketstream 165 Kč Vstupné na festival Kolem světa a veletrhy: 400 Kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Výstava For caravan 2018

Wellness Hotel STEPPraha (3.8 km)

Výstaviště HolešovicePraha (6.5 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (6.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (7.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (5.8 km)