Zapoj se do dobrovolnictví s Tamjdem!

Zapoj se do dobrovolnictví s Tamjdem!

Adresa:

Praha 1, Masarykovo nábřeží 32

Termín: 13.11.2017

13listopad pondělí 18:00

Žánr: ostatní akceworkshopsetkání


Zveme Vás na další akci v rámci projektu PrAHA! Prozkoumej, angažuj se, hýbej městem. V pondělí 13.11. se spolu s kolektivem Tamjdem ponoříme do světa dobrovolnictví.

Přijďte, jestli: - se chcete dozvědět, co znamená vyjet jako dobrovolník na workcamp nebo víkendový projekt a jak vybrat ten pravý, jak se přihlásit, a připravit na cestu - vás láká poznat svět, zajímavé lidi, získat spoustu zkušeností a nevšedních zážitků - vás baví cestování, protože cestování a dobrovolnictví jsou dvě vášně, které jdou skvěle dohromady - věříte, že pracovat zadarmo na něčem užitečném neznamená lepší svět budovat, ale rovnou v lepším světě žít Všechno o dobrovolničení už víte? Přijďte se o své zážitky podělit s ostatními!

Na akci se setkáte s Tamjdem týmem, ale i s dalšími dobrovolníky, kteří byli na projektech v ČR i zahraničí. Popovídáme si o vašich zkušenostech a o tom, jak vypadá dobrovolnictví v zemích odkud pocházíte. A čeká nás i praktický workshop a zamýšlení se nad různými typy projektů po celém světě, nad tím jak vnímáme smysluplnou práci a veřejnou prospěšnost, jaké jsou naše motivace být dobrovolníkem apod... Tamjdem přináší lidem příležitosti, aby se cítili skvěle. Tak doražte na večerní setkání, nebudete litovat.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zapoj se do...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (332 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (807 metrů)

ValentinskaPraha (878 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (207 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (419 m)