The Vegetable Orchestra

The Vegetable Orchestra

Adresa:

Praha 3, Kubelíkova 27

Termín: 26.10.2017
Vstupné:

550

26říjen čtvrtek 19:30

Žánr: koncertyRockPopJazzKlasická

Umělci: The Vegetable Orchestra


Rakouský orchestr, který hraje na nástroje vyrobené z čerstvé zeleniny, jste mohli vidět a slyšet například v roce 2010 na slovenském festivale Pohoda. 26. 10. přijede The Vegetable orchestra po osmi letech do Prahy, kdy předvede v Paláci Akropolis svůj široký repertoár.

Píšťaly z mrkve, housle z pórku, celerová bonga, trubka z okurek a paprik, dýňové bicí, fazolová chrastítka a nebo pořádně zboostrované zelí. To jsou fantastické hudební nástroje, jež patří do arzenálu vídeňského zeleninového orchestru.

Ve svém repertoáru mají vedle vlastních písní i jednu klasickou skladbu od Igora Stravinského, ale také coververzi Kraftwerk. A právě spojení s Kraftwerk – pionýry elektronické hudby, je pro ně určující. Repertoár The Vegetable Orchestra je totiž převážně složený z akustických přepisů soudobých i historických postupů elektronické hudby. Čerpají z Aphexe Twina, Steva Reicha, Johna Cage, Christiana Fennesze atd. Těšte se na pořádnou porci zeleninové muziky a možná bude i přidavek.

Vídeňský orchestr, který hraje na nástroje vyrobené z čerstvé zeleniny. Ve svém repertoáru mají vedle vlastních písní i jednu klasickou skladbu od Igora Stravinského, ale také coververzi Kraftwerk. A právě spojení s Kraftwerk...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Vegetable Orchestra

Žižkovská televizní věžPraha (208 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (613 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 603 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (202 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 604 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 412 m)