Die Krupps v Praze - odloženo na neurčito

Die Krupps v Praze - odloženo na neurčito

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 7.9.2017
Vstupné:

450,-/540,-

7září čtvrtek 19:00

Žánr: koncertymetal trash electroRock

Umělci: Die KruppsThe Red PaintingsJanosch Moldau


KONCERT JE ODLOŽEN NA NEURČITO - VSTUPENKY JE MOŽNÉ VRACET!

Hlavní motor kapely Jürgen Engler je vizionář, který má neslábnoucí vliv na elektronickou hudbu již několik desetiletí. Koncem sedmdesátých let byl mezi prvními německými punkery se svou kapelou Male a vzal tehdy s sebou na turné Campina dlouho předtím, než Die Toten Hosen vůbec existovali.

V osmdesátých letech založil společně se svým kongeniálním partnerem Ralfem Dörperem, který je autorem mnoha jejich textů včetně "Wahre Arbeit Wahrer Lohn", DIE KRUPPS - ti se zanedlouho stali vedoucí formací industriálu a EBM.

Když scénu ovládl v devadesátých letech mainstream, kapela z Düsseldorfu do své hudby integrovala tvrdé thrashové kytary a stala se společně s Nine Inch Nails a Ministry nejdůležitějším zdrojem inspirace v elektro-metalu a také ovlivnila mnoho kapel tzv. Neue Deutsche Härte (Nová německá tvrdost).

DIE KRUPPS jako svůj dosud poslední opus magnum nahráli album “V – Metal Machine Music”, které vyšlo po dvou úspěšných předchozích albech  “IV –Paradise Now” a“The Machinists of Joy”. Kapela přibrala i někdejšího bubeníka kapely Accu§er Volkera Borcherta, který bubnoval s DIE KRUPPS počátkem devadesátých let a kterého Jürgen poznal jako šéfa metalového labelu Atom H Records.

Momentálně se kapela nachází ve studiu a pracuje na novém albu které by mělo vyjít ještě v letošním roce, první singl kapela slíbila vypustit v létě.

Die Krupps je německá EBM industriálně rocková skupina založená roku 1980 Jürgenem Englerem a Bernwardem Malakem v Düsseldorfu. Na sklonku roku 2013 hrála skupina v sestavě: Ralf Dörper (klávesy), Marcel Zürcher (kytara), Rüdiger...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Die Krupps v Praze -...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (703 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (769 metrů)

The Emblem HotelPraha (849 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (674 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (469 m)