Němečtí Die Krupps odkládají svůj pražský koncert na neurčito. Vstupenky zůstávají v platnosti

Němečtí Die Krupps odkládají svůj pražský koncert na neurčito. Vstupenky zůstávají v platnosti  

Die Krupps, německá post-industriální kapela, měla dorazit představit fanouškům svou novou tvorbu již 7. září. Legendární formace ale nakonec své vystoupení v Lucerna Music Baru zrušila a přesunula na neurčito.

“Je nám to líto, ale koncert se odkládá zatím na neurčito. Vstupenky zůstávají v platnosti, eventuálně je můžete vrátit v místě nákupu,” oznámili organizátoři koncertu Die Krupps, který se měl uskutečnit na počátku prvního poprázdninového měsíce v české metropoli. Nový termín, který všichni fanoušci netrpělivě vyhlíží, je ale prozatím v nedohlednu. Proč koncert kapela odložila dosud není jasné. 

Formace Die Krupps zaujala svým odklonem od mainstreamu německé hudební fanoušky již v 80. letech minulého století. Spolu s Nine Inch Nails a Ministry se stala nejdůležitější inspirací v elektro-metalu. Do současné doby vydala již deset studiových alb, poslední vyšlo v roce 2015 s názvem V - Metal Machine Music. Pro fanoušky ale v současné době připravují zcela novou nahrávku, kterou mají představit ještě tento rok. První singl, který má vyjít ještě v létě, měli zahrát také v září v Lucerna Music Baru. 

Kdy Die Krupps do České republiky dorazí, je tedy v současné době stále nejasné. Fanoušci mohou zatím jen doufat, že kapela i organizátoři naleznou nový termín co nejdříve a že se nestane ze vstupenek na koncert jen zbytečný cár papíru.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!