Cevro Institut Open Air: FbŠ Bohemians vs. Florbal Chodov

Cevro Institut Open Air: FbŠ Bohemians vs. Florbal Chodov

Adresa:

Praha 7, Štvanice 38

Termín: 17.9.2016
Vstupné:

50 Kč

17září sobota 08:00

Žánr: sportfotbalflorbalhokejsoutěž


Tohle tu ještě nebylo! Pražský florbalový velkoklub chystá na začátek školního roku opravdu výjimečnou událost. FbŠ Bohemians vyzve v meziklubovém souboji Florbal Chodov, a to poprvé v historii tohoto halového sportu pod širým nebem – v areálu pražské Štvanice chystají Bohemians celodenní program a avizují, že na své si přijde opravdu každý!

Nejoblíbenější sport hodin tělesné výchovy posledních let, který se však co do počtu diváků ani zdaleka nemůže rovnat s hokejovými či fotbalovými zápasy, před sebou má historickou událost. V sobotu 17. září 2016 se uskuteční první ročník Cevro Institut Open Air, florbalový turnaj mezi Bohemians a Chodovem, který se bude odehrávat přímo na centrálním kurtu pražské Štvanice, tedy na stadionu s kapacitou přesahující 7000 míst k sezení.

Nic tak velkého, kromě finále nejvyšších českých soutěží hraných v O2 aréně jako takzvané Superfinále, na klubové úrovni florbal nezná. Tam je navíc pořadatelem Česká florbalová unie, nikoliv samotný klub, jako je tomu u všech ostatních zápasů. Nejvyšší průměrnou návštěvnost v loňské sezoně měli právě Bohemians, a to jen něco málo přes 500 diváků na domácí utkání. Naplnit sedmitisícovou arénu je tak velká výzva.

„Vždycky jsme se snažili připravovat program zajímavý především pro rodiny s dětmi, a tak tomu bude i nyní,“ říká Jakub Doubrava, marketingový manažer FbŠ Bohemians, „součástí doprovodného programu budou hudební vystoupení, spousta sportovních stanovišť, kde si budou moci děti i dospělí vše vyzkoušet, ale třeba i skákací hrad nebo stánky s atraktivnější nabídkou, než jsou jen klobásy a pivo,“ dodává. Konkrétnější informace si Bohemians nechávají jako překvapení a z rukávu je budou tahat postupně. Jedno je ale jisté.

Ikonický stadion na pražské Štvanici, který spousty let jen chátral, konečně opět ožije. V sobotu 17. září jej zaplní rodiny s dětmi, fanoušci florbalu i jiných sportu, stejně jako ti, které prostě akce jen zaujme svou výjimečností. Pořádajícím Bohemians, kteří touto událostí slaví výročí 20 let od založení klubu, už nezbývá než doufat, že bude pěkné počasí. Vstupenky jsou v předprodeji k zakoupení za 50 Kč na Ticketportalu zde: https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=-1719976&idpartner=162 Sobotní program – 17. 9. 2016: 8:00 – Turnaj mládežnických týmů Bohemians a Chodova 13:00 – FbŠ Bohemians vs. Florbal Chodov – Extraliga žen 16:00 – FbŠ Bohemians vs. Florbal Chodov – Tipsport Superliga

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cevro Institut Open Air:...

Výstaviště HolešovicePraha (1 126 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 166 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 536 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 076 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 435 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 292 m)