Do Bohnic v září přijedou například Prago Union, Sto zvířat, Kašpárek v rohlíku, Monika Načeva a Michal Pavlíček, Ewa Farna, Dan Bárta, Simona Babčáková, Anna Polívková s Miroslavem Táborským nebo Studio Ypsilon. Návštěvníci mají mimořádnou šanci zažít poslední vystoupení Tomáše Kluse před chystanou roční pauzou.

Předprodej vstupenek na festival Mezi ploty, který se letos v areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice uskuteční 26. a 27. září, již odstartoval. Tradičně multižánrová přehlídka bude rozdělena do programových zón, které osloví rozdílné skupiny návštěvníků.

Na největší scéně, nazvané Hudební Central Park, vystoupí především muzikanti, kteří dokáží zaujmout široké publikum. Vznikne rozsáhlá Zóna pro rodiny s dětmi s několika hudebními a divadelními scénami, workshopy a dalšími zábavnými aktivitami. Zóna alternativního umění bude věnována nejen vysokoškolákům a intelektuálům, ale všem přemýšlivým lidem, kteří neplují v hlavním proudu.

Pro rozené rebely festival chystá Street Art Zone s hiphopovou a rapovou scénou a dalšími prvky nonkonformního umění. Na jevišti Divadla Za plotem pak budou účinkovat zejména významné pražské divadelní soubory.

Sto zvířat je česká klubová kapela hrající hudbu obvykle žánrově zařazovanou jako ska. Byla založena roku 1990 v Praze na základech rock'n'rollového bandu Matěj Čech.
Ewa Farna je zpěvačka polské národnosti se státním občanstvím České republiky. Působí v oblasti populární a rockové hudby, zpívá česky a polsky. Nejčastěji v Česku a Polsku. V roce 2014 se umístila na třetím místě v...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

7květen úterý 21:00

Laco Deczi & New York Celula

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

8květen středa 20:00

bar italia + triage

, Ke Sklárně 3213/15 Koncert

8květen středa 20:00

8květen středa 20:30

Ondřej Konrád & Gumbo

, Malostranské náměstí 21 Koncert

Ubytování v okolí akce Mezi ploty 2015

Výstaviště HolešovicePraha (3.2 km)

Vila LannaPraha (3.7 km)

Tyn Yard ResidencePraha (5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (5.1 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (5.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (4.9 km)