KoresponDance 2024 v Praze

KoresponDance 2024 v Praze

Adresa:

Praha 10 – Hostivař, Ke Kablu 278

Termín: 20.6.2024

Žánr: festivalynový cirkus tanec umění site-specific


Mezinárodní festival současného tance, pohybového divadla a nového cirkusu KoresponDance se uskuteční již podvanácté. Hlavní festivalový program se uskuteční tradičně ve městě a na zámku Žďár nad Sázavou, doplněný bude o jeden festivalový den v pražském PRAKABu a poprvé festival zavítá i do Nového Města na Moravě do prostor Horácké galerie.

KoresponDance 2024 se v PRAKABu uskuteční 20. června v odpoledních a večerních hodinách. Program v pražské kabelovně láká na choreografku a performerku Katiu Marii Germain z kanadského Montréalu, francouzské uskupení Alta Gama, které ve své performance řeší vztah k vlastnímu tělu. Performeři a choreografové Viktor Černický a Agáta Jarošová připraví pro diváky performance na míru prostorám PRAKABu. Své pohybové umění představí i ti nejmladší
děti zapojené do projektu Škola tančí.

Festival KoresponDance si zakládá na tom, že je otevřen pro širokou škálu publika. Nehledí na rozdílné generace, zájmy nebo sociální prostředí. V posledních letech KoresponDance akcentuje i ekologickou stránku a má za cíl zařadit se mezi „zelené“ festivaly.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha 10 – Hostivař

Podobné akce