Kupředu do minulosti - Kociánová, Cílek, Dluhý

Kupředu do minulosti - Kociánová, Cílek, Dluhý

Adresa:

Praha 7, Na Maninách 32a

Termín: 27.3.2024
Vstupné:

490

27březen středa 19:00

Žánr: festivalybeseda Praha


Kupředu do minulosti 2024 - Praha Moderátorka Rádia Universum Martina Kociánová vystoupí s geologem a spisovatelem Václavem Cílkem a badatelem Radovanem Dluhý-Smithem v Praze na jedinečném setkání svého druhu. "Je to příležitost se nejen společně potkat, ale také pobesedovat s fundovanými hosty na téma Co teď a co potom?, které reflektuje aktuální dění, fakta i pocity, které nám události přinášejí", říká autorka projektu a dodává: "Jinak než diskusí nepřijdeme věcem na kloub a proto si s lidmi tak ráda povídám, nevyslýchám je. Václav má neuvěřitelný rozhled a schopnost věci propojovat, Radovan je fundovaný badatel s velkým přesahem. Moc se těším i na osobní setkání s vámi a to nejen v Praze, ale třeba také v Jihlavě či Českých Budějovicích."

Jedinečnou besedu svého druhu u nás a osobní setkání se skvělými hosty můžete zažít exkluzivně už 27.3.2024 v Divadle Na Maninách a to od 19 hod. Kapacita míst je značně omezena. Délka pořadu cca 120 min.

Vstupenky v síti smsticket v předprodeji za 450 Kč, na místě akce pak za 550 Kč. Máte-li zájem na akci vystavovat/prodávat, stát se jejím partnerem či ji podpořit, pište na info@forsberg.cz Více informací www.radiouniversum.cz www.radovan.org

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kupředu do minulosti -...

Výstaviště HolešovicePraha (1 550 metrů)

Wellness Hotel STEPPraha (2.2 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.5 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.6 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 036 m)