Pohřební kapela (25 let) + special guest: Treska Jednoskvrnná

Pohřební kapela (25 let) + special guest: Treska Jednoskvrnná

Adresa:

Praha 1, Národní 116

Termín: 18.3.2023
Vstupné:

200 / 250

18březen sobota 20:00

Žánr: koncertyHip-Hop Punk Praha

Umělci: Pohřební kapela


Pohřební kapela oslaví 25 let a pokřtí desku Urbanburan! Jako host doprovodí Treska Jednoskvrnná. O Pohřební kapele: jsme osmičlenná Pohřební kapela z Prahy a rádi bychom Vás oslovili s nabídkou vystoupení na vašem festivalu Ladná Čeladná. Hrajeme urban folkcore alias lidový crossover, vlastní tvorbu protkanou českými, moravskými i slovenskými lidovými písněmi. Hudba je ve svižném tempu, aranžovaná do taneční muziky, reggae, hip hopu, ale i romské muziky či punku.

Netradičně kombinujeme mandolínu, dechovou sekci, perkuse i elektronické prvky. Pohřební kapela vystoupila např. na festivalech Mighty Sounds, Trutnov, Sázava fest, Povaleč, Eurotrialog nebo Letní Letná, ze slovenských Cibula fest. Na letošní koncert k 20. výročí pražského Cross Clubu si nás jako doprovod vybrala slavná bosenská kapela Dubioza Kolektiv. Doprovodili jsme také izraelské Balkan Beat Box nebo srbského Bobana Markoviče. Zahráli jsme také v zahraničí - v Dublinu, Manchesteru, Wroclawi, Görlitzu nebo Bratislavě. O Tresce Jednoskvrnné: "Treska jednoskvrnná je pětičlenná skupina pohybující se na hraně špinavýho rocku a lážoplážo šílenství. Poetické texty vyvažujem moshpitem, štěstí alkoholem, lásku depresí. Kolik je na světě moří? Zjistíš leda na koncertu Tresky.

Pohřební Kapela ku potěše obecenstva hraje hity putyk z dob císařpána městem přetavené lidovky, které většinou nenajdete ve slabikářích. Činí tak ovšem s punkovou vervou

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pohřební kapela (25...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (494 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (550 metrů)

ValentinskaPraha (616 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (360 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (27 m)