Přejít na stránky Ticketpro.cz

Čert a Káči (Kühnův dětský sbor)

Termín: 25.9.2013

25září čtvrtek 01:00

Žánr: divadlo


Čert a Káči aneb Peklo v pekle - Hudební pohádka Jiřího Temla.

Občas se říká, že je peklo na zemi, ale můžete si být jisti, že někdy bývá i peklo v pekle. Možná se o to postará spousta rázných a hubatých Káč, ale také čerti, čertíci a Lucifer.

Hudební pohádka Čert a Káči aneb Peklo v pekle pro mladší diváky si vzala na paškál závislost mladé generace na technických vymoženostech a baví všechny diváky zcela novou představou o pekle. Peklo dnešní společnosti znamená: žádný internet, žádný signál, žádná wifina, žádný Facebook, ale také žádná koupelna, společný záchod, zápach potu.

Káči jsou neschopné si svůj život představit bez permanentního kontaktu s virtuálním světem, bez sprchového gelu a parfému. Hyperaktivní čerti žijí v beznadějně zaostalém analogovém světě a odmítají se mýt a pracovat.

Čert Barnabáš má za úkol odnést do pekla jakousi Káču. Ukáže se, že Káč je sedm, a protože Barnabáš je fešák, chtějí být všecky uneseny. Barnabáš chce zmizet, ale nakonec všecky Káči skončí i s ním v pekle. Tam udělají čertům peklo v pekle. Nejsou spokojeny s hygienickou situací, s technickým vybavením, Lucifer pro ně není víc než obyčejný smraďoch. Čerti trpí jako zvěř, ale Káč se nemohou zbavit, když už jednou chtěly do pekla. Bůh s dlouhým plnovousem Luciferovi vysvětlí, že by se Káči musely zříct svého způsobu života, aby mohly z pekla odejít. Tomu ale nic nenasvědčuje, spíš naopak.

Hudba Jiřího Temla je živá a melodická a charakterizuje trefně jevištní situace.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Čert a Káči (Kühnův...

Tyn Yard ResidencePraha (906 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 160 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 204 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (620 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 065 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 173 m)