Zajímají vás názory odborníků na zdraví prospěšné stravování? Chcete se dozvědět více o laktózové intoleraci a o střevním mikrobiomu - mozku naší imunity? Tak právě pro vás je určen 3. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě, který se uskuteční 30. září 2021 v Národním zemědělském muzeu v Praze. Registrace je ZDARMA.
Konference se koná pod záštitou ministra zemědělství Miroslava Tomana. Akci finančně podporuje hl. m. Praha. Odborným garantem akce je Výzkumný ústav potravinářský Praha.
Na konferenci vystoupí odborníci s přednáškami:
1) Zdraví prospěšné probiotické bakterie
(Mgr. Radko Pechar, Ph.D., VÚPP)
2) Střevní mikrobiom – mozek naší imunity
(prof. MUDr. Helena Tlaskalová-Hogenová, DrSc., MBÚ AV ČR)
3) Vláknina a její vliv na naše zdraví
(RNDr. Bc. Zuzana Šmídová, Ph.D., VÚPP)
4) Bakterie mléčného kvašení a potraviny
(Ing. Eliška Kováříková, VÚPP)
5) Jak vychovat zdravá střeva – jak děti učit jíst?
(Mgr. Alexandra Košťálová, SZÚ, Český gastronomický institut)
6) Laktózová intolerance
(MUDr. Ivana Šetinová, IMMUNIA spol. s r.o.)
7) Narušená střevní mikrobiota a rizika onemocnění
(MUDr. Jiří Vejmelka, Thomayerova nemocnice, 3. LF UK, Praha)
Vstup je po předchozí registraci zdarma. Kapacitu sálu je omezena.
Více informací o akci Konference Současné trendy ve speciální výživě na www akce
Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!
Podobné akce
Ubytování v okolí akce Konference Současné...
Tyn Yard ResidencePraha (978 metrů)
Výstaviště HolešovicePraha (1 036 metrů)
The Emblem HotelPraha (1 121 metrů)