FbŠ Bohemians vs. Česká Lípa

FbŠ Bohemians vs. Česká Lípa

Adresa:

Praha , Vladivostocká 10

Termín: 11.9.2021
Vstupné:

https://go.ticketportal.cz/event/616

11září sobota 16:00

Žánr: sport


Už tuto sobotu 11.9. začínáme. Muži nastoupí v úvodním zápase nové sezóny proti hráčům České Lípy. Utkání se odehraje ve sportovní hale SK Slavia Praha od 16:00.  

Mužský kádr zaznamenal před začátkem sezóny několik významných změn jak v hráčském, tak v realizačním týmu. Klokani jsou bohatší hlavně o slovenské posily. Z týmu Floorball Thurgau přichází Matúš Gajdoš a z bratislavských Snipers Peter Steller. Tým posílí také Ivan Tomčo, Šimon Batkovič, Peter Hrabčák nebo také Karel Petrák z Panthers Praha. 

Místo asistenta trenéra po boku Michala Bedlu Jedličky bude zastávat Jozef Grega.                      

Během utkání se můžete těšit na bohatý doprovodný program, přestávkové soutěže, čeká nás také celoklubové focení mládeže a grilování před halou. V sobotu startuje také celosezónní soutěž.  

CELOSEZONNÍ SOUTĚŽ – O CO JDE?  

Celosezónní soutěž startuje již tuto sobotu na prvním zápase klokanů. Poběží celou sezónu a vyvrcholí na posledním utkání mužů, kde nás bude čekat tombola se zajímavými cenami, jako například auto na víkend nebo návštěva v zábavném parku TEPfactor.  

Soutěž jsme rozdělili do dvou kategorií, a to na tombolu pro rodiče a dospělé a tombolu pro děti. Podmínkou zapojení do tomboly je účast na minimálně deseti Superligových utkáních mužů. Na úvodním utkání v sobotu 11.9. budou na pokladně k dispozici klubové permanentky (pro členy k vyzvednutí, pro ostatní fanoušky k zakoupení), na které se budou sbírat razítka za účast na utkání. Platná permanentka s minimálně 10 razítky bude následně zařazena do tomboly.  

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce