A cirkus bude!?

A cirkus bude!?

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 6

Termín: 27.4.2014
Vstupné:

250-150

27duben čtvrtek 01:00

Žánr: divadlobaletčinohradramatanecpro děti


A cirkus bude!? – Strhující akrobatické a cirkusové disciplíny za účasti Cirku La Putyka!Délka 110 min. s přestávkou Vhodné pro děti od 10 let Na abiturientském večírku po třiceti letech si bývalí spolužáci oživí vzpomínky ze školních lavic. A pamatujete, jak jste mě zavřeli do tabule? A víš, jak nás tahali pořád za uši? Bleskovou proměnou se v okamžiku ocitneme v první třídě.

Neuvěřitelné školní příhody se odehrají v neuvěřitelném pohybovém ztvárnění. Valentýn objeví tajemství školní tabule. Cecílie díky svému zlobení naučí všechny děti létat. A vůbec, kdo je nejlepším učitelem počtů? To se dozvíte se v cirkuse! Inscenace ve stylu nového cirkusu kombinuje akrobacii, tanec, hudbu a loutky v objetí hravé divadelní poetiky.

více o Cirku La Putyka naleznete zde: oficiální web Cirku La Putyka Spolupracovali Námět: Miloš Macourek Scénář a režie: Rostislav Novák Texty písní: Petr Vodička Dramaturgie: Martin Tichý Hudba: Jan Matásek Scéna: Hynek Dřízhal Kostýmy: Kristina Záveská Choreografie: Lenka Vágnerová Foto z představení: Martin Faltus Hrají: Anna Nováková, Anna Schmidtmajerová, Michal Boltnar,Vojtěch Fülep, Václav Krátký, Gustav Hašek, Dan Komarov, Ondřej Nosálek, Rostislav Novák st., Zbyněk Šporc, Jiří Weissmann, Jan Zadražil Kapela: Jan Hrovatitsch, Jan Matásek, Dalibor Mucha, Petr Stach

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

5květen neděle 14:00

Popelka

, Národní 1 Divadlo

5květen neděle 14:00

Duety

, Václavské nám. 56 Divadlo

5květen neděle 16:00

5květen neděle 17:00

Ubytování v okolí akce A cirkus bude!?

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (331 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (801 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 000 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (688 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (445 m)