Hostivařská 15°

Adresa:

Praha 15, Lochotínská 656

Termín: 20.9.2020
Vstupné:

350 Kč

20září neděle 10:00

Žánr: sportběhzávodsportpohyb


Hostivařská 15 je po velice úspěšné loňské premiéře další zastávkou série Pivní běhy a v roce 2020 a odstartuje již 20. září z areálu pivovaru Hostivar 2 v Praze. Závodníky čeká trasa dlouhá 15 km s příjemným převýšením, která je zavede překrásnou přírodou přes golfový areál v Hostivaři, podél Hostivařské přehrady až k meandrům Botiče do Újezdu.

Na občerstvovacích stanicích si běžci mohou vybrat, jestli dají přednost hořkému nebo sladkému iontovému nápoji. Pivní běhy se nesou v duchu závodů s rodinnou atmosférou a potěší nejednoho běžce! Krásná dřevěná pivní medaile čeká v cíli na všechny závodníky. Věcné ceny jsou připraveny pro nejrychlejší tři ženy i muže v každé věkové kategorii a těšit se mohou na pivní ceny od pivovaru Hostivar 2, ale i na sportovní předměty od partnerů závodu. Nejrychlejší závodník si vyběhne celý sud! Jedná se skutečně o běžecký závod a záleží na každém, jestli poběží na čas a „o bednu“, nebo jestli poběží bez sporttesteru a „na pohodu“. Vyhrát Hostivařskou 15 může každý! I letos totiž vyhlásíme nejlépe tipujícího běžce – při prezenci závodník nahlásí čas, za který závod uběhne a na trasu se vydá BEZ jakékoli měřící techniky.

Ten, kdo zaběhne závod nejblíže tipovanému času, zvítězí! Startovné při online registraci je 350 Kč a pro děti 50 Kč. Bližší informace k závodu sledujte na FB stránce Pivní běhy. Těšíme se na vás! #bežímnajedno Termín závodu: 20. 9. 2020 Místo startu a vyhlášení výsledků: Areál pivovaru Hostivar 2, Praha – Hostivař (Hornoměcholupská 750/115)

Cíl závodu: Areál pivovaru Hostivar 1, který je vzdálen od startu 1,1 km – lze pohodlně dojít (Lochotínská 656) Prezence: 8:00 – 11:00 Hlavní závod 8:00 – 10:00 Dětský závod Prezence bude probíhat v areálu pivovaru Hostivar 2. Nech se vést směrovkami! U prezence bude možné využít úschovnu věcí. Cíl závodu je v areálu pivovaru Hostivar 1, který je vzdálen 1, 1 km od startu. Úschovna věcí do prostoru cíle převážena nebude.

Harmonogram: 10:00 Start dětí 11:00 Start hlavního závodu na 15 kilometrů 13:30 Vyhlášení výsledků 14:00 Tombola Trasy: Hlavní závod – 15 kilometrů Dětský závod – 500 m až 1,5 km dle věku a počtu dětí Platba startovného: Převodem na účet č. 278203435/0300 účet Stribrnaci z.s., jako variabilní symbol uveďte prosím rodné číslo závodníka. Startovné zahrnuje: Občerstvovací stanice na trati závodu, občerstvení v cíli, zdravotní a pořadatelskou službu, měření času a zpracování výsledků, pamětní medaile pro každého závodníka a pamětní dárek pro online registrované závodníky (magnetický otvírák na pivo).

Dále doprovodný program ze strany pivovaru jako překvapení a půjčení koloběžek a šlapacích kárek nejen pro děti. V případě neúčasti se startovné nevrací.

Ceny: Věcné ceny pro první tři závodníky ve věkových kategoriích. Předání cen je po dohodě s partnery a sponzory závodu podmíněno osobní účastí oceněných na vyhlášení vítězů. Pro všechny, kdo úspěšně doběhnou do cíle, je připravena krásná účastnická medaile a bohatá tombola. Výsledky: Neoficiální výsledky budou zveřejněny po doběhnutí všech závodníků.

Oficiální výsledky budou zveřejněny do 1 hodiny po závodě na místě a do 24 hodin po doběhnutí posledního závodníka v místě konání závodu na našem webu www.hostivarska15.cz Více info o sérii Pivní běhy najdete na www.pivnibehy.cz !

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

27duben sobota 18:00

Noční koloběžkování 2024

, Tosports centrum - půjčovna Braník Sport

27duben sobota 19:30

Politika správcovny

, Jindřišská 875/23 Divadlo

Ubytování v okolí akce Hostivařská 15°

Top Hotel PrahaPraha (3.8 km)

Residence TrafickPraha (5.9 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (7.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (8 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (9.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (8.6 km)