Den domácích mazlíčků na Parukářce v Praze

Den domácích mazlíčků na Parukářce v Praze

Adresa:

Praha 3, Park Parukářka

Termín: 7.10.2018
Vstupné:

zdarma

7říjen neděle 10:00

Žánr: ostatní akcezvířata zdarma děti rodina


Široká prezentace zvířat, konzultace s veterináři, odborné rady chovatelů různých mazlíčků – toto vše na jednom místě v neděli 7. října od 10 do 14 hodin na Parukářce. „Den domácích mazlíčků se koná již pošesté u příležitosti Světového dne zvířat. Kromě tradičních zvířat bude k vidění i spousta dalších netradičních druhů,“ zve na akci místostarosta Tomáš Mikeska.

„Program nabídne řadu aktivit včetně konzultace s odborníky z veterinární poradny, jak správně chovat doma zvíře a jak s ním dobře zacházet. Věřím, že každý milovník dostane odpověď na vše, co se týká otázek stravy, výcviku a celkové péče,“ dodává starosta Alexander Bellu.

K dispozici bude bezplatná poradna veterináře, ve stánku městské policie poradí zkušení psovodi, jak zajistit bezpečný kontakt se psem, nebudou chybět ani ukázky výcviků policejních psů a koní. Proběhne ukázka plazů, obojživelníků a jiných terarijních zvířat. Nad Parukářkou se prolétnou i dravci z organizace Penthea. Zábavnou atrakcí bude „Králičí hop“ – sportovní disciplína, během níž závodí králík vedený na postroji a zdolává různé překážky. Zoopark zájezd představí chameleony, želvy, krajty královské nebo šváby, další novinkou bude Zoo domek Karlštejn, kde budou k vidění surikaty, mangusty, lemuři a různé druhy hadů. Na děti čeká oblíbené malování na obličej a další doprovodný program.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den domácích...

Sportovní centrum OlšankaPraha (427 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (904 metrů)

Wellness Hotel STEPPraha (2.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (913 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.4 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 160 m)