Dny otevřených dveří na Ministerstvu pro místní rozvoj

Dny otevřených dveří na Ministerstvu pro místní rozvoj

Adresa:

Praha 1, Staroměstské náměstí

Termín: 27.10.2018 28.10.2018

27říj - 28říj celý den

Žánr: výstavy


Chcete se dozvědět více o Ministerstvu pro místní rozvoj, o jeho práci, nebo jen poznat pozoruhodné prostory hlavní budovy, která se nachází v historickém centru Prahy na Staroměstském náměstí? Navštivte Dny otevřených dveří Ministerstva pro místní rozvoj ČR, které se konají u příležitosti 100 let od založení Československa.

Uvítá vás osobně ministryně Klára Dostálová. Den otevřených dveří na MMR ČR se koná v budově ministerstva na Staroměstském náměstí 6 v Praze, 27. a 28. října 2018, vždy od 9:30 do 16 hodin. Co vše je pro vás připraveno: Ministryně přivítá první návštěvníky ve foyer ministerstva v půl desáté dopoledne. Každý zájemce si bude moci budovu prohlédnout ve skupině s průvodcem v rámci komentovaných prohlídek, které se budou konat každých 30 minut.

Prohlídková trasa zahrne foyer budovy, jednací prostory ministerstva - velkou zasedací místnost, sekretariát a salonek ministryně a sál Akademie veřejného investování s výstavou historických fotografií (poskytnuto vydavatelstvím VLM). Dále jsou připraveny hned dvě virtuální reality - průjezd sta lety Československé historie a také fotobudka s rekvizitami připomínajícími první republiku. Pro zájemce o práci ministerstva a například i o dotační programy, pomáhající rozvoji regionů, budou k dispozici informační a propagační materiály. Při vstupu do budovy bude nutné se prokázat průkazem totožnosti.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

14čer - 31procelý den

Andy Warhol

, Staroměstské náměstí 15 Výstava

14kvě - 15kvěcelý den

1dub - 31procelý den

Alfons Mucha

, Staroměstské náměstí 15 Výstava

Ubytování v okolí akce Dny otevřených dveří...

The Emblem HotelPraha (154 metrů)

ValentinskaPraha (260 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (264 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (48 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (552 m)