Panika v muzeu

Panika v muzeu

Adresa:

Plzeň, Rokycanská 7

Termín: 11.12.2017

11prosinec pondělí 09:00

Žánr: divadlopohádka pro děti loutky


„Kdysi zde vládl dokonalý pořádek, střežený hlídači s ostřížím zrakem a ostřílenými průvodkyněmi. Ti si ale teď v zoufalství trhají vlasy, protože se mezi vitrínami začala plíživě šířit zvláštní nákaza, nenapravitelně postihující většinu zdejších exponátů, které návštěvníci znají z dnes již legendárních loutkových inscenací, jako je Jan Žižka u hradu Rábí nebo Jéminkote, Psohlavci. Nad zdrojem této těžko popsatelné nákazy, jež postihuje výhradně loutky, se zatím vznáší řada otazníků.

Vyšetřovatelé však naznačují, že stopy vedou k vetřelci neznámého původu, kterého do budovy vpustila z nedbalosti uklízečka. Neznámý, který se pravděpodobně stále ukrývá kdesi v prostorách expozice, si údajně libuje v převlecích a také ve vtipkování na účet zaměstnanců i návštěvníků muzea. Zvěst o nedávných událostech do plzeňské Alfy přilákala nevídaný počet návštěvníků, ředitel muzea se proto rozhodl prozatím nepřerušovat provoz, zdůrazňuje však, že do objasnění případu zůstává vstup do expozice na vlastní nebezpečí“.

Podaří se pracovníkům muzea loutek vzácné exponáty zachránit, než budou nenávratně ztraceny? Sledujte další vývoj situace v našem aktuálním zpravodajství, nebo seberte odvahu a vydejte se do Alfy sami!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Panika v muzeu

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.1 km)

Vila VerunkaPlzeň (5.8 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.4 km)