Gary Wilson & Blind Dates [us] ~ 6.8. @ Pohoda, warm up festivalu živá ulice

Adresa:

Plzeň, Resslova 17

Termín: 6.8.2014
Vstupné:

100-200

6srpen čtvrtek 01:00

Žánr: clubbingpopfestivalparty


Místní Borci & Pohoda Music Club uvádějí> >>Warm up party festivalu Živá ulice<< Jedna z nejbizarnějších postav světové alternativy a průkopník lo-fi přístupu k hudbě, hitmaker GARY WILSON se chystá poprvé do České republiky společně se skupinou Blind Dates, se kterou v různé sestavě vystupoval již v 70.letech a nějakým záhadným způsobem budeme poctěni jejich návštěvou i my v Plzni!

GARY WILSON & Blind Dates [US] avantgarde / synthfunk / weird https://www.youtube.com/watch?v=WsrOs7OTbHQ legendybandcamp.com.nemaj Na podiu obvykle zcela zamaskovaný GARY WILSON, kterému už v 70tých letech vyjadřili obdiv The Residents a kterého Beck dodnes cituje jako jeden z hlavních inspiračních zdrojů, se vrátil na přelomu tisíciletí spolu s reedicí debutového alba You Think You Really Now Me a uvedením biografického celovečerního dokumentu stejného názvu.

Stylově to je to asi psychedelický, experimentální, avantgardně synthetický funky no, a nebo tak něco. A vlastně je to všecko pop, protože písničky jsou o Garyho láskách a koho by přeci nezajímalo, že nejvíc miluje Lindu, ne?.

Zajímavé je, že chvíli po vydání kultovních desek v 70.letech (opět?) se na celých 30 let víceméně stáhl z dění, aby opět navázal až v roce 2003. Od té doby šokuje, baví a inspiruje jak novými deskami tak především naživo, kde si to vesele až skočně rozdává kvalitní hudba s kvalitním úletem, že to ani nepoznáš a pokud někdy potkáš Lindu, budeš přesně vědět jaká je a že je to ta pravá…  https://www.youtube.com/watch?v=G1rZuSGcd-Q https://www.youtube.com/watch?v=gQRGqmIHt98

Předkapela: když seženeme v tak krátkém čase něco dost bizarního, tak bude Kde: Pohoda Music Club, Resslova 17 Vstupné: 100 až 200 Kč web Živé ulice >> http://www.zivaulice.eu/ začátek akce - 19:00 pak něco bude hrát a Gary Wilson & Blind Dates - 20:30

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Gary Wilson & Blind...

Sportpenzion PohodaPlzeň (6.9 km)

Vila VerunkaPlzeň (7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.8 km)