Shtuby [IL] • Kontradikshn [SLO]

Shtuby [IL] • Kontradikshn [SLO]

Adresa:

Plzeň, Bezručova 5 a 7

Termín: 29.6.2018
Vstupné:

170

29červen pátek 19:30

Žánr: koncerty


Izraelský DJ a performer SHTUBY si v Plzni díky pravidelným koncertům již léta buduje věrnou fanouškovskou základnu a tentokrát vystoupí za podpory slovinských Kontradikshn. Noc bude plná elektronických beatů kombinovaných s živou hudbou a Shtubyho nekonečná energie společně s nekompromisní sonickou hradbou Kontradikshn slibují zážitek, který jen tak neuvidíte a neuslyšíte!

SHTUBY. Hudba postavy v nepřehlédnutelném rudém outfitu je založena na elektronických beatech a smyčkách a využívá prvky funku, groove, drum'n'bassu nebo psytrance, ale také elektronické perkusní pady, klarinet nebo theremin. SHTUBY je ale hlavně naprosto nevyčerpatelnou studnou energie a jeho vystoupení gradují do až extatických výšin, jak ostatně vědí všichni, kdo měli to štěstí ho slyšet.

Kontradikshn. Osmdesátkové synťáky, moderní beaty, dubstepové breakdowny, elektrická kytara a zkreslené vokály dávají dohromady vysoce energickou směs, kterou kapela v čele se zpěvákem Petarem Stojanovićem úspěšně šíří po evropských pódiích. Tříčlenní Kontradikshn, jejichž tvorba je krystalickým příkladem fúze živé a elektronické hudby, vydali v roce 2014 debutové EP Anatomy a dva roky na to LP Reframing. Retrovlna obliby syntezátorové hudby je rychle vynesla do popředí slovinské scény a dvoumilionová země se jim zanedlouho stala malou.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

4červen úterý 18:00

3říjen čtvrtek 20:00

Kabát v Plzni 2024

, Štefánikovo náměstí 1 Koncert

25duben čtvrtek

12duben pátek 21:00

Ubytování v okolí akce Shtuby [IL] •...

Vila VerunkaPlzeň (6.6 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.4 km)