Festival Svojšice / Techno Will Never Die

Festival Svojšice / Techno Will Never Die

Adresa:

Svojšice, Letní areál Svojšice

Termín: 10.7.2021
Vstupné:

750 Kč

10červenec sobota 15:00

Žánr: festivalyhudba techno hard techno drum and bass hudební festival koncerty Svojšice


Anfisa Letyago (IT), Frank Kvitta (D)

Orbith, Džejár, Subgate, Tibiza, Thin & Thick, Kaisersoze, Luke Sun, CarlW

Po vzoru loňské menší edice festivalu Svojšice s podtitulem Techno Will Never Die proběhne 10. července 2021 další. Fanouškové kvalitního techna tak nebudou ani letos ochuzeni o tradiční open air v krásném prostředí svojšického amfiteátru, kde kromě předních domácích dýdžejů vystoupí i dva zahraniční hosté, italská „rising star" Anfisa Letyago a matador německé techno scény Frank Kvitta.

„Letošní festivalová sezóna byla opět s velkým otazníkem, nakonec se ale kapacity i pro větší akce uvolnily. Bohužel to nebude ani letos oslava již jednou odloženého 20. výročí festivalu. Takto nákladnou velkou akci s několika velmi drahými umělci si ani v této rozvolněné době nemůžeme dovolit. Po dlouhém zvažování jsem se rozhodl toto výročí dále nepřesouvat, protože slavit něco s dvou nebo tříletým odkladem mi nedává žádný smysl. Když je někomu dvacet, nebude to slavit, když mu je dvacet dva. Místo toho se budeme snažit udělat maximum v podmínkách jaké jsou, aby festival vše přečkal bez úhony a byl tu s námi minimálně dalších pár let. S tím souvisí i má prosba směrem k fanouškům: Pokud máte Svojšice rádi, moje vize je Vám blízká a chcete mi s ní pomoci, budu moc rád, pokud již zakoupené vstupenky na Svojšice – 20th Anniversary využijete na letošní ročník a nebudete je vracet. Moc nám to pomůže," shrnuje situaci pořadatel Svojšic Petr Dzingel

Anfisa Letyago
"I'm gonna put her on at Ultra next year, she's a really talented live performer", přesně to o ní řekl Carl Cox, který zároveň označil Anfisu Letyago jako breakthrough DJ / producer of 2019. Její skladbu So Good zařadil již o rok dříve do svého setu na Awakenings a i podpora od Adama Beyera, Radioslave nebo Charlotte de Witte na sebe nenechala dlouho čekat.

Nepropásněte jedno z nejzajímavějších jmen současné new school techno scény, je totiž dost pravděpodobné, že jakmile se hvězda Anfisy Letyago ještě více rozzáří, bude pro většinu festivalů nedostupná a „vybookovaná" na rok dopředu.

Live @ Napoli: VIDEO ZDE

Frank Kvitta
Matador německé techno scény s mexickými a českými kořeny, který to s publikem opravdu umí! Má pověst profesionála, který prošel tou nejlepší techno školou – jeho kariéru odstartoval Sven Väth a později byl přizván do bookingové agentury Kne´Deep, kterou založil DJ Rush. Za nedlouho nebyl v Evropě techno festival, které by neměl na plakátu jeho jméno. V jeho podání to hodně rychlý a tvrdý techno set, který rozhodně nebude nikoho nudit.

Live @ Technozone: VIDEO ZDE

Za českou a slovenskou scénu vystoupí Orbith, Džejár, Subgate, Tibiza, Think & Thick, Kaisersoze a CarlW, které doplní Luke Sun z Německa

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubický kraj Akce v obci Svojšice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Svojšice /...

Ubytování U PalukůChrudim (13.9 km)

Residence ArxChrudim (14.9 km)

Zámek Hostačov (Chateau Hostačov)Golčův Jeníkov (15.2 km)