Tom: Takže tvůj auťák je zaparkovanej před mým barákem hned za mojí bílou dodávkou… a v kufru toho auťáku je ve velkým silným pytli mrtvola… Říkám to správně?

Harry: Neříkáš. Můj auťák je sice zaparkovanej před tvým barákem, ale ten pytel s mrtvolou je v zahradě za barákem. Já jsem totiž nejdřív z auta vyložil to tělo a odtáhnul ho do zahrady a teprve pak jsem se vrátil k auťáku a zaparkoval ho před barákem, abychom mohli projednat „modus operandi“…

Je to vůbec poprvé, kdy Ray Cooney a jeho syn Michael napsali společně hru, která od své londýnské premiéry baví diváky v mnoha zemích.

Tom, Dick a Harry jsou tři bratři žijící v současném Londýně. Příběh začíná jednoho jarního rána, kdy mladí manželé Tom a Linda Kerwoodovi s napětím očekávají pracovnici z úřadu pro adopci dětí, která má rozhodnout o tom, zda budou vhodnými rodiči. Postupně však přicházejí další nečekaní hrdinové a s nimi i nečekané problémy, počínaje pašovanými cigaretami a konče tajuplným pytlem, který je zdrojem četných veselých i téměř hororových zápletek. Přitom většinu komplikací mají na svědomí Dick a Harry se svými „geniálními nápady“, jak pomoci velkému bratru Tomovi.

Brilantní komedie plná nedorozumění, humorných záměn i dramatických zvratů s nečekanou pointou. Komedie, která vám smíchy nedá vydechnout.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla v Ostravě Akce v obci Opava

Podobné akce

26duben pátek 20:00

Žamboši

, Ostrožná 46 Koncert

27duben sobota 19:00

29duben pondělí 19:00

Shirley Valentine

, náměstí Svobody 526 Divadlo

16bře - 30dubcelý den

Můj svět

, Komenského 10 Výstava

Ubytování v okolí akce Tři bratři v...

Zámek ZábřehOstrava (28.4 km)

Wellness Hotel AbácieNový Jičín (39.5 km)

STING ApartmentsHavířov (41 km)