PLAY Broumovsko

Adresa:

Broumov, Přádlácká 89

Termín: 28.3.2014 28.2.2015
Vstupné:

100/dospělí, 50/děti, 240/rodinné 60/zvýhodněné

28bře - 28úno celý den

Žánr: výstavypro dětizdarmaplay


PLAY BROUMOVSKO je interaktivní expozicí navazující na dlouhodobý projekt ORBIS PICTUS PLAY autorů Jiřího a Radany Waldových, připravený podle umělecké koncepce Petra Nikla ve spolupráci s českými a zahraničními umělci.

Návštěvník výstavy se díky své fantazii stává aktivním spolutvůrcem expozice - exponátů se může dotýkat, hrát si s nimi a dokonce je přímo měnit. Rozvíjí svou imaginaci, tvořivost a fantazii, prostřednictvím interaktivních exponátů se stává součástí hry.

Výstava PLAY BROUMOVSKO vytváří předpoklad pro vznik hravého prostoru pro společné trávení volného času pro rodiny s dětmi, vzdělávání žáků a studentů, ale i pro zapojení místních podniků a organizací. Dramaturgicky expozice reaguje na dané prostředí – koncepce je „šitá na míru“ regionu, proto má ambici zapojit prostřednictvím soutěže do dění všechny místní subjekty – školy, zájmové organizace, podniky, turistické cíle, regionální projekty a akce, atd.

Od roku 2000 soubor výstav ORBIS PICTUS PLAY autorů Jiřího a Radany Waldových v ČR i zahraničí navštívily téměř 3 miliony návštěvníků po celém světě. Díky podpoře Karla Janečka budou mít školní třídy v doprovodu pedagoga vstup zdarma.

Report z naší návštěvy na výstavě PLAY v pražské Malostranské besedě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce PLAY Broumovsko

Ubytování GrosshofBroumov (751 metrů)

Vila KateřinaBroumov (1 196 metrů)

U JanečkůTeplice nad Metují (11.7 km)