Benefiční koncert pro Sebastiena Maxe Křecha

Benefiční koncert pro Sebastiena Maxe Křecha

Termín: 31.8.2024 v 13:00 hod. (sobota)
Vstupné:

dobrovolné

31srpen sobota 13:00

Žánr: koncertybenefiční koncert taneční vystoupení bojová umění dílničky historická vozidla


Benefiční koncert pro Sebastiena Maxe Křecha, který se potýká od svého narození s vadou poloviční obratle, se uskuteční 31. srpna v Přírodním amfiteátru na Rychtě ve Rtyni v Podkrkonoší.

Devítiletý Sebastien je postižen silnou skoliózou, která ho neuvěřitelně limituje při jeho každodenním životě včetně mentálního postižení, které pramení z vývojových psychomotorických vad. 

Cílem této akce je získání finančních prostředků, které umožní Sebikovi usnadnit život například speciálně upraveným vozidlem a na jeho podporu v léčbě. 

Na Benefičním koncertu vás čeká bohatý program za podpory místních firem, spolků a města Rtyně v Podkrkonoší. Těšit se můžete na taneční vystoupení, ukázku bojového umění, malovaní na obličej, přehlídku exotického ptactva záchranné stanice Sunny Days a Papoušci v akci, jízdu na koloběžkách, tvořivou dílničku, ukázku historických vozidel a spoustu dalšího. 

V hlavním programu vystoupí hudební skupiny: WAROVÁNÍ, EMREI´S (ex Wishmasters), THE LAST BAD DAY, SPITE inc. a SEBASTIEN! Po celou dobu benefiční akce se o vás postarají rtyňští hasiči se svým občerstvením! 

Vstupné je dobrovolné.

 

Hudební kluby - Královéhradecký kraj Akce v obci Rtyně v Podkrkonoší

Podobné akce