Podzimní prázdniny - Hrad a zámek Staré Hrady

Podzimní prázdniny - Hrad a zámek Staré Hrady

Adresa:

Staré Hrady, Staré Hrady 1

Termín: 26.10.2019 30.10.2019

26říj - 30říj celý den

Žánr: ostatní akceprázdniny děti rodina divadlo akce v přírodě


Přijeďte si užít s dětmi podzimní prázdniny. Neváhejte a vstupte do starohradského Dračího království a poznejte přes padesát druhů draků a dráčků!

Otevřeno celé podzimní prázdniny 26. 10. - 30. 10. 2019, od 10.00 - 17.00 hod.

Na hradě se usídlili draci! Bydlí tu drak skalní, ohnivý, vodní, lesní, noční, bahenní, písečný, sněžný, hromový, zlatý a spousta dalších draků, dráčků, dračích princezen a rytířů. Na osobní audienci Vás přijme i samo Jeho Veličenstvo Dračí král Rozumbraďák XVI. se svojí manželkou Starostlindou a třemi dračími princeznami Lajdalínou, Trajdalínou a Rozcaplínou.

Nahlédněte do tajemství Obřích smaragdových draků v Zámeckém pohádkovém sklepení a spolu s dvaatřicetimetrovým čarodrakem Mocjeďákem a Obřími rubínovými draky odhalte tajemství dračích lektvarů a elixírů na Hradní pohádkové půdě.

Od sklepení až po půdu Vás provede udatný rytíř, krásná princezna, veselá čarodějnice nebo rozpustilá čertice, čertenice nebo čarocezna. Ti všichni Vás rádi uvítají ve Starohradském pohádkovém království čaroděje Archibalda I. a zažijete s nimi spoustu zábavy, soutěží, her a překvapení pro děti i dospělé.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Královéhradecký kraj Akce v obci Staré Hrady

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Podzimní prázdniny -...

Středověký hotel DěteniceDětenice (3.5 km)

Zámek DěteniceDětenice (3.5 km)

Rezidence Věž JičínJičín (11.3 km)