Mezinárodní přehlídka ohňostrojů ohromí Brno!

Mezinárodní přehlídka ohňostrojů ohromí Brno!

Adresa:

Brno

Termín: 26.5.2017 24.6.2017

26kvě - 24čer celý den

Žánr: ostatní akcesetkánípřehlídkasoutěžzdarma


Na konci května vypukne v Brně jubilejní 20. ročník mezinárodního soutěžního festivalu STAROBRNO IGNIS BRUNENSIS. Velkolepé ohňostroje pak bude možné v moravské metropoli obdivovat po celý červen. Přichystán bude i stylový neohnivý program, tak si nenechte tuto jedinečnou událost ujít.

Velkolepá úvodní show proběhne v pátek 26. května v Brně nad hradem Špilberkem. Dalších pět velkolepých ohňostrojů se utká o vítězství na hladině Brněnské přehrady v průběhu června. Festival se letos zařadí mezi největší ohňostrojové akce nejen v Evropě, ale také ve světě. Výběr účastníků soutěže je taktéž světový. Festivalu se zúčastní Rakousko (7.6.), Německo (10.6.), společný tým Švýcarska a Číny (14.6.), ale také Španělsko (17.6.) a Česko (3.6.).

Všechny veřejné výhledové plochy na ohňostroje budou pro diváky zdarma. Na brněnské přehradě bude tradičně vybudována komfortní placená zóna s ozvučením a tribunou k sezení.

Závěr festivalu obstará 23. a 24. června v centru Brna akce Zábava pod hradbami s tradičním Dnem Policie ČR, Dopravní nostalgií s jízdami historických vozidel městské dopravy, programy Českého rozhlasu Brno nebo závody velocipedistů.

Navíc po celou dobu trvání přehlídky bude připraveno více než deset dětských dnů, koncertů a hudební setkání Mozartových dětí. Od 16. června se festival prolne se seriálem představení Městského divadla Brno na Biskupském dvoře Moravského zemského muzea na Zeleném trhu v Brně. Těšit se tak kromě plamenů můžete i na 22 divadelních večerů pod širým nebem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

30duben úterý

Táborák na Káře 2024

, pod kostelem sv. Mikuláše v historickém centru Znojma Ostatní

Ubytování v okolí akce Mezinárodní...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.2 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...