Fimodílna 13. makový náhrdelník

Fimodílna 13. makový náhrdelník

Adresa:

Brno, Dominikánská 11

Termín: 2.6.2016
Vstupné:

350

2červen čtvrtek 17:30

Žánr: ostatní akcekurz


V tomto pravidelném kurzu se seznámíme s kouzlem polymerové hmoty a vyrobíme si spoustu zajímavých šperků, doplňků a dekorací. Kurz je vhodný pro začátečníky i pro pokročilé.

Co vás čeká v kurzu FIMODÍLNA 13. - MAKOVÝ NÁHRDELNÍK

V tomto pravidelném kurzu se seznámíme se zhotovováním vlastní formy z přírodnin, namícháme si zemité tóny hmoty a vytvoříme rustikální přívěšek na krk. Kurz je koncipovaný tak, aby ho zvládli i úplní začátečníci, budeme postupovat krok po kroku. 

Co se naučíte:

Během šestnácti volných lekcí se seznámíme s mnoha technikami práce s polymerovou hmotou a vše si vyzkoušíme na konkrétních projektech. Naučíme se pracovat s barvami a různými druhy pomůcek. 

Na kurzu se naučíme zhotovovat vlastní formy z přírodnin, namícháme si zemité tóny hmoty a vytvoříme rustikální přívěšek na krk. 

Co s sebou:

Embosovací prášky v hnědých tónech (budou k zapůjčení), Siligum na výrobu formy (hotové formy budou k zapůjčení), Hnědou akrylovou barvu a malý štětec. Hrubší texturu, formička kulatého čtverce (bude k zapůjčení). 

V ceně kurzu je vždy polymerová hmota na daný projekt. Je potřeba si donést vlastní základní pomůcky jako je strojek, řezáky, podložka. Pokud si nebudete jistí, co všechno budete potřebovat a co je zde k dispozici, napište nám prosím nebo zavolejte. Doporučujeme pracovní oděv na převlečení. 

Co si odnesete:

U jednodušších projektů si odnesete dokončený výrobek nachystaný na pověšení na náhrdelník nebo ke kompletaci. U složitějších bude potřeba doma dokončit detaily jako je začištění zadní strany šperku, obroušení apod. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Fimodílna 13. makový...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...