Ahoj z HaDivadla! - výstava v centru Brna

Adresa:

Brno, Poštovská 8D

Termín: 26.5.2021 1.6.2021
Vstupné:

zdarma

26kvě - 1čer celý den

Žánr: výstavyexpozice fotografie divadlo


Téměř třicet výstavních panelů, které připomínají repertoár výrazné brněnské scény, umístí HaDivadlo v průběhu posledního květnového týdne do nejužšího centra Brna. Návštěvníci výstavy si na krátké trase budou moci prohlédnout fotografie z jednotlivých inscenací HaDivadla. Tvůrci je doplnili o autentické reakce svých diváků. Výstava s názvem Ahoj z HaDivadla! bude v brněnských ulicích k vidění od středy 26. května do úterý 1. června.

Panely expozice vytváří krátkou trasu v okolí divadla a zavedou návštěvníky výstavy nejen přímo do Alfa pasáže, kde HaDivadlo sídlí, ale například i na velká brněnská náměstí. Několik panelů bude k vidění i v bezprostřední blízkosti sídla Centra experimentálního divadla, jehož je HaDivadlo součástí – na Zelném trhu a v Uličce Václava Havla. Úvodní panel expozice, včetně mapky všech míst, kde je výstava umístěna, naleznou návštěvníci přímo před vstupem do HaDivadla – v prostoru Alfa pasáže.

Tímto nevšedním způsobem tak na krátký čas ožije 18 inscenací, které má v současné chvíli studiová scéna na repertoáru. Velkoformátové fotografie jsou doplněny o bezprostřední reakce diváků jednotlivých představení a návštěvníkům výstavy mohou zprostředkovat pocity, na které je možné se v blízké budoucnosti opět těšit.

„Dokud není na místě se bez obav setkávat v prostorách našeho podzemního divadla, přinášíme připomínku našich inscenací z divadla do ulic města. Ahoj z HaDivadla – a brzy na viděnou v hledišti-jevišti,“ doplňují divadelníci. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

9kvě - 11kvěcelý den

Festival Plácek 2024

, Bratislavská 249/68 Festival

12květen neděle 13:00

Židlochovické knoflíky 2

, Legionářská 950, Židlochovice Ostatní

Ubytování v okolí akce Ahoj z HaDivadla! -...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...