Vinaři na hradišti 2019

Vinaři na hradišti 2019

Adresa:

Mikulčice

Termín: 13.7.2019
Vstupné:

350

13červenec sobota 13:00

Žánr: festivalygastrovíno


Turistickým informačním centrem v Mikulčicích a rodinná firma Bartoník si Vás dovoluje pozvat na letní vinařskou akci v krásné prostředí lužních lesů regionu Podluží. Vinaři ze střední Evropy Vám nabídnou nejen svá vína, ale také speciality z vín (vinné želé, hroznové mošty, vinná kyselka), sekty a další přímo z míst, kde dříve bývalo největší velkomoravské hradiště Velké Moravy. Dále k ochutnání budou bylinkové a ovocné sirupy, bezové marmélády, zákusky a další. K ochutnání budou krajové speciality galetky, palačinky ale také chutné klobásy nebo kvalitní sýry. Můžete se těšit na skvělou atmosféru doprovázenou živou hudbou.

Celou akci bude zpestřovat bohatý multikulturní program. Vystoupí cimbálová muzika, folklórní soubor, mužské sbory, francouzská šansonová zpěvačka, Petr Bende & BAND a další. V rámci akce Vám Slovanské hradiště v Mikulčicích nabídne zlevněné vstupné do návštěvnických prostor. Přijďte na výlet do Mikulčic a zažijte báječný letní den. Možnost přihlášení vinařství, stánků s občerstvením na e-mailu infomikulcice@bartonik.cz

MÍSTO KONÁNÍ AKCE: Slovanské hradiště v Mikulčicích, areál za hlavní návštěvní budovou (vedle občerstvení) STANOVÉ MĚSTEČKO: Možnost postavení stanů zajištěna. V průběhu akce bude možnost postavit stany v krásném prostředí lužních lesů! Stany doporučujeme postavit v průběhu akce. Po skončení akce ve 23.00 hodin nebude zajištěno osvětlení prostoru, kde bude možné stany postavit. DOPRAVA: Autem projet obcí Mikulčice směrem na Slovanské hradiště a návštěvníky prosíme auto zaparkovat na vyhrazeném parkovišti. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Brně Akce v obci Mikulčice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vinaři na hradišti 2019

Ubytovani SalajkoviMoravská Nová Ves (3.6 km)

Vinné sklepy U JeňouraPrušánky (5.7 km)

Ubytovna KubraHodonín (6.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?