Vaňkovka Fest - Brno

Vaňkovka Fest - Brno

Adresa:

Brno, Ve Vaňkovce 1

Termín: 27.6.2019 31.7.2019
Vstupné:

zdarma

27čer - 31čvc celý den

Žánr: festivalykoncerty děti zdarma gastronomie show divadlo rodina léto film


Galerie Vaňkovka vám přináší další ročník multižánrového festivalu Vaňkovka Fest….a bude i kino! Od konce června až do konce července se vám v nádherném venkovním prostoru mezi Galerií Vaňkovka a Fait Gallery představí nejrůznější kapely od nestárnoucích hudebních legend až po začínající talenty. Potěší vás vystoupení stand up komiků i tematické hudební večery. A co je na tom nejlepší – tuto mega porci zábavy si můžete až do konce července užívat úplně zdarma!

Letos máme pro vás hned několik skvělých novinek. Kromě parádních koncertů jsme se totiž rozhodli zařadit do programu i letní kino. Letos totiž slaví 70. narozeniny úžasný Bolek Polívka a my jsme se rozhodli, že vám věnujeme dárek v podobě jeho filmů. Tož donděte!

Už minulý rok jste po práci těšili na příjemný chill out u Vaňkovky? Nebojte, bude tomu tak i letos, jenom jsme vše posunuli ještě o level výš! Každý den si od 16 hodiny můžete v naší chill out zóně posedět, vypít drink a prostě relaxovat. K zavedenému koktejlovému konceptu Spirit Bar Truck se do cateringové flotily Vaňkovka Festu přidá ještě zcela nový koncept pivního baru na kolečkách pro open air scénu Pivo Pivo, jehož stěžejní myšlenkou je nekompromisní kvalita čepovaného piva. Další novinkou bude autentické asijské bistro Mr. Huye, které nabídne vše, co se točí kolem závitků… Příjemné posezení doplní paletový nábytek, sedací pytle, příjemná muzika a stín, který vrhají stěny Galerie Vaňkovka.

V programu festivalu nebudou chybět vystoupení stand-up comedy show a každou sobotu si můžete zacvičit jógu s Nicol.

Co dodat? Těšíme se na vás... Pojďme si společně užít brněnské léto na Vaňkovka Festu naplno...

Podrobný bohatý program na jednotlivé dny najdete na oficiálních stránkách akce.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vaňkovka Fest - Brno

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21.5 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...