Bjarni Haukur Thorson: Táta

Bjarni Haukur Thorson: Táta

Adresa:

Třebíč, Karlovo náměstí

Termín: 13.10.2014

13říjen čtvrtek 01:00

Žánr: divadlo


POMAHAJBO s.r.o. BRATISLAVA                                          

Účinkují: Roman Pomajbo

Režie: Eduard Kudláč

Světově úspěšnou komedii o mužích a ženách, ve které se každý najde napsal Bjarni H. Thorsson, úspěšný spisovatel, producent, ale také herec. Komedii TÁTA sám pravidelně hrál na Islandu, ale také ve Švédsku. Na hře THE DAD (původní název) pracoval 4 roky. V lednu 2007 měla tato one man show premiéru v Reykjaviku v divadle pro 150 osob. Hra se okamžitě stala hitem, a proto se brzy přestěhovala do podstatně větší islandské Národní opery, kde se i nadále hrála pro vyprodané sály. Hra se postupně rozšířila do více jak 20ti zemí světa.

Připravte si kapesníky, protože budete plakat smíchy i dojetím. Vstup dětí do našeho života všechno změní. Být dobrým tátou si vyžaduje hodně odvahy, odhodlání a zručnosti. Pánové, nejste v tom sami, přijďte se podívat, jak se to dá s humorem zvládnout – náš TÁTA má skvělé nápady a tajné finty! Ženy se naopak na chvíli dostanou do hlavy mužům a pochopí vše dosud nepochopené. A pokud ještě děti nemáte a nebo vám už odrostly?

Nevadí, určitě se v mnohých situacích najdete i vy. V hlavní roli herec a táta v jednom: Roman Pomajbo, o kterém autor Bjarni H. Thorsson řekl: „Roman je fantastický, toto je nejlepší verze mého představení, kterou jsem doposud viděl.“ Roman je humoristou tělem i duší. Můžete ho znát z českých filmů Kvaska a Tacho, nebo také jako jednoho z protagonistů slovenské Partičky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Třebíč Akce v obci Třebíč

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Bjarni Haukur Thorson:...

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (35.5 km)

U ProkopůŘásná (35.9 km)

Resort ErichŽďár nad Sázavou (38.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?