Představení Divočina naposledy v letošním roce!

Představení Divočina naposledy v letošním roce!

Adresa:

Praha 7, Komunardů 30

Termín: 29.11.2016

Žánr: divadlotaneční


Soubor Burki&com uvede v úterý 29. listopadu na své domovské scéně La Fabrika představení Divočina, marnivost ptačích per a rozloučí se tak s prvním rokem svého fungování. Inscenace choreografky Jany Burkiewiczové vypráví o kráse a záludnosti přírody v nás, o opojném narcismu i skutečných hrdinech a skrze svou pohybovou vizualizaci vede diváky k zamyšlení nad vlastními životy a chováním lidí.

Začátek představení je v 19,30 hodin. „V prosinci to bude rok od premiéry našeho prvního představení Divočina, marnivost ptačích per. Za tu dobu jsme odehráli desítky repríz, hostovali na řadě tanečních festivalů a jiných akcích, projeli kus České republiky a vycestovali i za naše hranice na prestižní veletrh scénických umění PAMS do Soulu. Uplynulý rok znamenal pro Burki&com důležitý odrazový můstek pro fungování a rozvoj do dalších let.

Naše první narozeniny oslavíme nadcházejícím listopadovým představením v La Fabrice, která se od letošní sezóny stala naší novou domovskou scénou,“ hodnotí první rok fungování souboru Burki&com jeho choreografka a zakladatelka Jana Burkiewiczová. Taneční představení Divočina, marnivost ptačích per je groteskní esejí o paralelách lidského a zvířecího světa, o chybějících hrdinech a narcismu, o boji o přežití i vnitrodruhové agresi, které nás ženou vpřed v podobě osobních ambic a podmíněných snů o štěstí.

V hlavních rolích mohou diváci vidět šestici tanečníků Linda Caridad Fernandez Saez, Edita Antalová, Jaroslava Janečková, Jindřich Panský, Matyáš Ramba a David Stránský. Hudební doprovod má na svědomí Sára Vondrášková alias Never Sol. „Divočina je propojením pohybu, mluveného slova, hudby, scény i kostýmů, které společně dokreslují celé představení. Naší snahou je vytvářet kompaktní celek, přirozený a plynulý sled obrazů a situací, v nichž se mohou lidé nalézat, bavit se, ale rovněž o nich přemýšlet.

Na Divočinu nemusí zavítat pouze fanoušek tance, ale naopak věříme, že se se svým tématem a ztvárněním dokáže zalíbit širokému spektru vnímavých diváků,“ dodává Jana Burkiewiczová.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Představení Divočina...

Výstaviště HolešovicePraha (1 332 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.4 km)

Wellness Hotel STEPPraha (2.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.4 km)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 073 m)