Prague Photo 2014

Prague Photo 2014

Adresa:

Praha 1, náměstí Franze Kafky 3

Termín: 8.4.2014 13.4.2014
Vstupné:

90/60 Kč

8dub - 13dub celý den

Žánr: fotografiefestival


Jako každý rok, i letos ožije Praha v dubnu a květnu fotografií.

Stejně jako v loňském roce, i letos se bude PRAGUE PHOTO konat v samém centru Prahy, v Kafkově domě v sousedství Staroměstského náměstí. Představí se zde 25 vystavujících subjektů. Součástí PRAGUE PHOTA je následující PRAGUE PHOTO FESTIVAL, prezentace kurátorských projektů ve dvanácti pražských galeriích, muzeích a výstavních síních.

V Kafkově domě se představí nejširší plejáda jednotlivých fotografů, galerií a společností zabývajících se fotografií, prezentovány budou originály téměř 230 autorů, a to jak současných, tak i klasiků. Své kolekce autorských fotografií uvedou např. společnosti  České centrum fotografie, Asociace profesionálních fotografů ČR, Artinbox Gallery, Galerie Gambit, Galerie Millennium, aj.

Tradičně PRAGUE PHOTO uvede obsáhlou sekci tvorby nejmladší generace fotografů – studentů a čerstvých absolventů odborných škol (FAMU Praha, Slezská univerzita Opava, Západočeská univerzita Plzeň, Univerzita J. E. Purkyně Ústí nad Labem, škola střední a vyšší odborné školy Hellichova a Michael).

Přehlídka bude již tradičně doplněna bohatým doprovodným programem (prezentace odborných publikací, setkání s autory, kulaté stoly, workshopy).  Doprovodný program bude specifikován později.

PRAGUE PHOTO FESTIVAL bude pokračovat po celý měsíc květen 2014, a to ve dvanácti vybraných galeriích, muzeích a výstavních síních, kde budou prezentovány kurátorské projekty.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Galerie a muzea - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Prague Photo 2014

The Emblem HotelPraha (79 metrů)

ValentinskaPraha (201 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (240 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (130 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (137 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (660 m)