Workshopy AirAcro - párová akrobatická jóga pro zač. i MP 28.1

Workshopy AirAcro - párová akrobatická jóga pro zač. i MP 28.1

Adresa:

Plzeň, Zahradní 173

Termín: 28.1.2017

28leden sobota 14:30

Žánr: ostatní akceworkshoptanec


Pojďte si s námi vyzkoušet párovou akrobatickou jógu 2 úrovně - začátečníci a mírně pokročilí Po minulém úspěšném workshopu vypisujeme další - pro začátečníky a mírně pokročilé s certifikovaným lektorem Robertem Šerešem.

Cvičí se v páru, není podmínkou, že musí být pár tvořen mužem a ženou, minule to zvládli spolu i 2 holky. Jen si musíte věřit, proto je nutné se hlásit v páru. Předpoklad je nemít strach zkusit nové věci. Pozice nejsou těžké, když se dobře vysvětlí a pak pomalu vyzkoušíte. Protáhnete si svaly, zpevníte postavu, ale hlavně si vyzkoušíte v páru důvěru a lehkou akrobacii, zažijete srandu :-)

Workshop pro začátečníky 14.30-16h (90 minut) - 400,-/pár Workshop pro mírně pokročilé 16.10h - 17.40h (90 minut) - 400,-/pár 1x Jogamatku či podložku s sebou. Pohodlné oblečení, boty nejsou potřeba. Lektor: Robert Šereš, lektor jógy z Mostu, má bohaté zkušenosti, vyučuje jógu od roku 2011 a akrobatická jóga je jeho velkou láskou.

Přihlášky a dotazy na mail: jana.kucerova@tanecvplzni.cz Workshop se uskuteční při minimálním počtu 8 lidí, maximální počet je 8 párů.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Workshopy AirAcro -...

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (9.5 km)