Oldschool Techno Classics / CJ Bolland Colin Dale Simon Shurey

Oldschool Techno Classics / CJ Bolland Colin Dale Simon Shurey

Adresa:

Pardubice, Štolbova 2665

Termín: 24.10.2015 25.10.2015
Vstupné:

260

24říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertytechnoelektro


Už To bude bezmála rok, co skupina Oldschool Techno Classics vyrazila na turné napříč republikou po českých klubech. Slyšet jste mohly spoustu známých, i méně známých jmen, které s nadšením oprášily své staré vinylové poklady a stejně jako za mlada (přeci jen spoustě už přibyl i nějaký šedý vlas, staly se s z nich rodiče…..) vás vyrazily bavit. O tom, že to ještě po letech nezapomněli a že i muzika má stále co nabídnout, svědčí minulých 13 dílů a další které nás teprve čekají.

Jedním z nich je i tento . Je to poprvé, kdy se na této sérii představí zahraniční DJs. Není náhodou, že to bude právě v pardubickém L-Klubu. Tento klub byl svého času jeden z nejvyhlášenějších a nejdůležitějších na české taneční scéně. Hostil mnoho velkých českých i zahraničních jmen a některá z nich se znovu po mnoha letech vrací na "místo činu".

Prvním z nich je CJ Bolland autor mnoha hitů a v Čechách více než jen oblíbený DJ. Právě jeho vystoupeni v L-Clubu jsou dnes už legendární a nezapomenutelná. Druhý ale neméně slavný Londýnský DJ Colin Dale přezdívaný díky svému dyjskému umu "TECHNO SUPREMO" , DJ legendárního rádia KISS Fm, kde spolupracoval se jmény jako Dave Angel, Carl Cox , se znovu po letech vrací . Slyšet jste ho mohly i na mnoha českých festivalech a velkých brněnských akcích kde většinou prezentoval styl Tech-house ale tady to bude ten pravý "TECHNO SUPREMO"

Je mi velkou ctí, že se podařilo přemluvit a vytáhnout z dyjejského důchodu organizátora nejslavnějšího festivalu Tribal Gathering Simona Shurey. V L-Klubu se objevil jako naprosto neznámý, ale byl suverénně nejlepší a zastínil všechny ostatní.

Celou čtveřici uzavírá slovenský Matador a miláček publika TOKY, kterého není potřeba představovat. Pro tuto akci si připravil speciální , stejně jako všichni ostatní, set pouze z vinylů.

Mimo hudby se můžete těšit i na burzu vinylů, která proběhne v prostoru klubu od 17h před zahájením akce.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce

7čer - 8čercelý den

Spring BassJam 2024

, Autokemp Hluboký u Holic Festival

Ubytování v okolí akce Oldschool Techno...

Ubytování U PalukůChrudim (9 km)

Residence ArxChrudim (9.3 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (20 km)