Za zamčenými dveřmi

Za zamčenými dveřmi

Termín: 3.8.2015 7.8.2015
Vstupné:

150/den

3srp - 7srp celý den

Žánr: ostatní akcepro dětisoutěž


8. letní příměstský tábor v muzeu 2015
3. – 7. srpna 2015

Regionální muzeum v Chrudimi pořádá již po osmé letní příměstský tábor v muzeu pro děti ve věku 7-15 let. Tentokrát jsme ho nazvali Za zamčenými dveřmi. Rádi bychom podpořili projekt blízkých hradů a zámku a navštívili nové interaktivní prohlídky s názvem Otevřete 13. komnatu, které připravili kasteláni deseti českých hradů a zámků.

Navštívíme barokní zámek Králova koruna v Chlumci nad Cidlinou a zámek vnedalekých Slatiňanech. Po zmíněných památkách nás provedou tajemné postavy z minulosti v atraktivním kostýmu. Do prohlídky se budeme moci zapojit formou tajenkového rébusu a vyřešit jistou historickou záhadu. Společně odhalíme náročnou práci muzejních pedagogů, animátorů a průvodců.

Prozkoumáme příběhy našeho regionu a připravíme prohlídku po muzeu pro rodiče. Jak vystupovat před publikem, zvládnout trému, či jak běžného návštěvníka zaujmout a neztratit jeho pozornost? Čekají nás soutěže, hry, výtvarné činnosti, kvízy i hlavolamy a celodenní výlety se spaním na zámku. Přijďte mezi nás a odhalte tajemství míst, kam obyčejní návštěvníci nevkročí. 

1. O programu na jednotlivé dny Vás budeme včas informovat na Vámi uvedený e-mail. Změna programu vyhrazena. 

2. Cena programu je 150 Kč na jeden den, platí se hotově na začátku dne.

3. Program bude probíhat každý pracovní den v 9:00 - 15 :00. V 8:30 se sejdeme u hlavní budovy Regionálního muzea v Chrudimi, kde bude probíhat veškerá činnost, pokud nebude uvedeno jinak. Děti si vyzvednete opět u hlavní budovy Regionálního muzea v 15:00 – 15:30.

4. Jídlo a pití nezajišťujeme, každé dítě musí mít vlastní svačinu na celý den.

5. Pokud může někdo z rodičů poskytnout sponzorský dar, věcný nebo finanční, velmi nám tím pomůže. Rádi Vám vystavíme doklad o daru. 

6. Kontaktní osoba Mgr. Barbora Hlaváčová (Tel. 464 620 566, e-mail: hlavacova@muzeumcr.cz).

Příměstský tábor v muzeu se uskuteční za jakéhokoliv počasí !!!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Za zamčenými dveřmi

Ubytování U PalukůChrudim (79 metrů)

Residence ArxChrudim (1 055 metrů)

U tří jasanůLuže (21.9 km)