Inflagranti a Josef Vojtek

Inflagranti a Josef Vojtek

Adresa:

Litovel, Náměstí Přemysla Otakara 753

Termín: 5.11.2014
Vstupné:

od 250 Kč

5listopad čtvrtek 01:00

Žánr: rockpopmetalfestivalsoutěžmuzikál


Mix různých zajímavých hitů z klasiky, rocku i popu v originálních moderních úpravách pro elektrické smyčce, v podání tří krásných žen, to je Inflagranti. Smyčcové trio vzniklo v roce 2004. Již v roce 2005 vydaly hudebnice debutové album s názvem Rockmantica a kapela absolvovala svoje první koncertní a televizní vystoupení. 

Na druhém CD Restart, které vyšlo v 2009, jsou záměrně skladby Bacha nebo Vivaldiho přetvořeny tak, aby zněly jako by byly napsány pro rockový či taneční festival, a písničky od kapel Metallica, Europe nebo Queen jsou umírněny naopak pro filharmonickou síň.
Trio má své příznivce nejen v Česku ale i v zahraničí.

Vystupovalo mimo jiné i v Japonsku, Mexiku, Německu, Norsku, Holandsku, Polsku, Řecku či Itálii. Kromě samostatných koncertů Inflagranti (dvoje elektrické housle a violoncello), trio můžete slyšet  na koncertech stále častěji i s doprovodnou kapelou (bicí, baskytara, klávesy, kytara). 2010 vydávají live DVD s názvem Brioso, což je nahrávka jednoho z koncertů z podzimu 2009, a to právě s doprovodnou rockovou kapelou a speciálními hosty zpěváky Petrem Mukem, Petrem Kolářem a Petrem Bendem.

Za tento nosič dostaly Inflagranti ocenění Zlatá deska za prodej více než 13 000 kusů DVD. 2011 vychází vánoční deska s názvem Christmas Symphony v doprovodu velkého Symfonického orchestru. Na desce se poprvé objevuje zpěv a v jedné písni zazpíval i Marián Vojtko. Na podzim roku 2012 absolvuje trio první velké koncertní turné po celé České republice. Koncerty jsou koncipované spíše akusticky, v kombinaci s doprovodnou kapelou vzniká další zajímavá verze INFLAGRANTI stylu. Jako zpívajícího host vystupuje hvězda, frontman kapely Kabát Josef Vojtek.

Josef Vojtek, zpěvák (jehož fanoušci titulují familiérně Pepa Vojtek) je členem jedné z nejúspěšnějších českých rockových kapel Kabát, s níž prodal víc než milion desek. Vyučil se opravářem telefonů. Do Kabátů vstoupil v roce 1988 a od té doby kapela vyhrála celou letku hudebních Andělů následovanou spoustou Slavíků. Mezi nejznámější písně Kabátů patří Corrida, Dole v dole, Colorado nebo Malá dáma. V roce 2007 uspěli v českém kole mezinárodní soutěže Eurovision. Kromě drsných melodií se věnuje Josef Vojtek i muzikálu. Předvedl se v Krysařovi, v Hamletovi, Galileovi nebo ve Třech mušketýrech. Zpíval také v muzikálu Angelika a Golem. Zahrál si v komedii Jak se krotí krokodýli a v hudebním snímku V peřině. V roce 2012 usedl Pepa Vojtek do poroty talentové soutěže Hlas Česko Slovenska, kde byl porotcem i v letošním roce.

Inflagranti s Josefem Vojtkem a s rockovou kapelou můžete vidět a hlavně slyšet i v Litovli a to 5. listopadu v 19 hod. ve Velkém sále Záložny.

Vstupné: předprodej 400/350/300/250 Kč, na místě příplatek +50 Kč

Prázdninový předprodej do 31. 8. 300/250/200/150 Kč

Vstupenky si můžete zakoupit v TIC při MK Litovel (budova Záložny), nám. Př. Otakara 762, tel.: 585 150 499, 775 339 098, e-mail: nepustilova@mklitovel.cz
Otevírací doba: Po - Pá 8 - 17 hod., So 9 - 15 hod., Ne (červenec - září) 9 - 13 hod., Státní svátky 9 - 13 hod. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Olomoucký kraj Akce v obci Litovel

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Inflagranti a Josef...

Selský DvůrŠtěpánov (12.2 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (17.5 km)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (17.5 km)