Event details

Tišnov, Hornická 1725 South Moravian region

8.6.2024 at 14:00 (Saturday)

450 - 990

Buy Ticket

More Tickets

Hudbou pro UNICEF

Hudbou pro UNICEF

Charitativní multižánrový hudební festival na podporu programů Dětského fondu Organizace spojených národů UNICEF, který se koná od roku 2009 v Tišnově u Brna.

Devátý ročník tohoto festivalu se bude konat po šestileté pauze v sobotu 8. 6. 2024 v přírodním areálu letního kina, který prošel nedávno rozsáhlou rekonstrukcí.

Tento festival je jedinečný svým zaměřením, oficiálně spolupracuje s Dětským fondem OSN – UNICEF pro ČR a podporuje jeho aktivity. Z pohledu svého zaměření u nás nemá obdobu a patří mezi největší hudební události na jižní Moravě. V uplynulých ročnících zde vystupovali umělci jako Miro Žbirka, Richard Müller, Dan Bárta, Tomáš Klus, Jiří Schmitzer, Jaroslav Uhlíř, Vladimír Mišík, Mandrage a mnoho dalších. Festival v minulosti podpořila také řada známých osobností – Patrik Eliáš, Eva Adamcziková nebo Daniela Kolářová, která se stala i patronkou festivalu.

Výtěžek z projektu je každoročně věnován na podporu programů UNICEF a také na menší regionální charitativní projekty nebo podporu znevýhodněných jednotlivců.

Seznam interpretů ročníku 2024 bude pořadatel zveřejňovat postupně. Další informace najdete na www.hudbouprounicef.cz a sociálních sítích festivalu.

 

https://www.informuji.cz/events/jhm/274127-hudbou-pro-unicef/

Look at the possibilities for accommodation in the locality of the event Hudbou pro UNICEF

Hotel Myslivna   Brno

Hotel Amphone   Brno