Event details

Zvole nad Perštejnem, Šiklův Mlýn, Zvole 49 Vysočina region

14.7.2023 at 10:00 - 15.7.2023

200 - 2248

Buy Ticket

More Tickets

Blue Style Prima Fest Ten největší rodinný festival pro celou rodinu!

Blue Style Prima Fest Ten největší rodinný festival pro celou rodinu!

Pátek 14. 7. a sobota 15. 7. 2023 budou nabité bohatým, a to nejen hudebním, programem. V pátek se rozehřejeme a v sobotu si to pořádně užijeme!!!

V celém zábavním parku Šikland na Vysočině bude spousta zábavy pro všechny členy rodiny. V BLUE STYLE ARÉNĚ se můžete těšit na koncerty skupin Chinaski, Slza, Jelen, ale třeba i Pokáče a spousty dalších. Nebude chybět dětský program v přírodním amfiteátru na Primáčkově dětském pódiu děti rozhýbou Zlobidla s.r.o., Karol a Kvído, Čiperkové či Áňa, Pó a pes.
Zábavný doprovodný program a spousta legrace bude také v Blue Style Relax zóně, indiánské vesnici, zooparku, aquaparku, strašidelném zámku Draxmooru a ve stylovém westernovém městečku. Celým festivalem vás provedou tváře, které znáte z obrazovek televize Prima, a nebudou chybět rozhovory, autogramiády a meet great s oblíbenými herci ze seriálu ZOO či Dobrých zpráv.

This event is not currently happening. No worries, our portal contains many other related events!

https://www.informuji.cz/events/v/261087-blue-style-prima-fest-ten-nejvetsi-rodinny-festival-pro-celou-rodinu/

Look at the possibilities for accommodation in the locality of the event Blue Style Prima Fest Ten největší rodinný festival pro celou rodinu!

Hotel Gustav Mahler   Jihlava

Hotel Celerin   Telč

Music clubs - Vysočina region Events in the area