Event details

Moravský Krumlov, Nádvoří zámku South Moravian region

17.8.2023 at 15:00 - 19.8.2023

1900

Buy Ticket

More Rock/Pop Tickets

Rock Castle

Rock Castle

Mezinárodní rockový open air ROCK CASTLE se zrodil v nejtěžší době, kdy celý svět zasáhla nečekaná pandemie, který s sebou přinesla spousty zákazů a nařízení, vč. zákazu zpívání a vůbec konání kulturních akcí. A právě v této době se z píle a naděje na lepší budoucnost zrodil ROCK CASTLE festival.

Tento 3denní srpnový rock-metalový svátek se letos uskuteční už potřetí! Lidé i umělci si k tomuto festivalu vytvořili neuvěřitelně vřelý vztah. Jeho příjemná, pohodová letní atmosféra, zajímavá dramaturgie a nádherný, přírodní festivalový areál v prostředí stinného zámeckého parku v malebném historickém městečku MORAVSKÝ KRUMLOV přímo vybízí k návštěvě. Nově zrekonstruovaný zámek, u něhož se festival koná navíc ve svých útrobách skrývá a ochraňuje slavné a jedinečné velkoformátové dílo mistra Alfonse Muchy – Slovanská Epopej, kterou můžete při návštěvě festivalu rovněž obdivovat!

3. ročník festivalu ROCK CASTLE se letos uskuteční ve dnech 17. – 19. 8. 2023 opět v zámeckém parku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ a soupiska dosud potvrzených kapel už nyní dost přesvědčivě láká a slibuje opět fantastický festivalový závěr léta!

Těšit se můžete na kapely:

HAMMERFALL, U.D.O., AMARANTHE, ALESTORM, BEAST IN BLACK, GLORYHAMMER, VISIONS OF ATLANTIS, EVERGREY, RAGE, NERVOSA, BRAINSTORM, SERIOUS BLACK, TWILIGHT FORCE, DYNAZTY, SKÁLMÖLD, DRAGONHAMMER, TRI STATE CORNER, EVIL INVADERS či YE BANISHED PRIVATEERS a mnoho dalších.

Co dodat? Jste srdečně zváni na 3 pohodové letní dny, do překrásného parku okolo zámku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ, kde uslyšíte tu nejlepší muziku, a uvidíte mnoho energií nabitých show, užijete si nejen spoustu zábavy, ale i příjemný relax ve stínu vzrostlých stromů s chutným nápojem a bandou přátel okolo. 17. – 19. srpna 2023 – 3. ročník festivalu ROCK CASTLE! Těšíme se na vás!

Zakončete letní festivalovou sezónu stylově! Na ROCK CASTLE 2023!

 

 

 

 

This event is not currently happening. No worries, our portal contains many other related events!

https://www.informuji.cz/events/jhm/262344-rock-castle/

Look at the possibilities for accommodation in the locality of the event Rock Castle

Hotel EPOPEJ   Moravský Krumlov

Music clubs in Brno Events in the area