Nejnovější články » Filmové novinky

Diváci do kinosálů. Multiplexy znovu otevírají 10. června

4.6.2021,

Multiplexy mohou po dlouhé pauze znovu přivítat filmové diváky. Své brány velká kina otevřou již 10. června a na programu bude řada očekávaných premiér, včetně očekávaného pokračování hororu Tiché místo či novinek Godzilla vs. Kong a Cruella.

Menší jedno až dvousálová kina po celé republice mohla otevřít již koncem května a samozřejmě s dobrým počasím nyní nechybí ani letní kina pod širým nebem. S dalším rozvolněním zvou své diváky zpět do kinosálů už i multiplexy Cinema City, Cinestar nebo třeba Premiere Cinemas. První projekce se mohou spustit již od čtvrtka 10. června a diváky zajisté čeká také program nabitý novinkami a odloženými premiérami.

Návštěvníci se mohou těšit na film Cruella z dílny Walta Disneyho, ve kterém hlavní roli bezcitné vražedkyně dalmatinů ztvární Emma Stone. Milovníci hororu jistě netrpělivě (a v tichosti) vyčkávali pokračování Tiché místo: Část II, které bylo kvůli pandemii několikrát odloženo. Recenzi na jedničku si můžete připomenout zde

Dále je v nabídce záznam koncertu rockové skupiny Bon Jovi – From Encore Nights. Nejmladší diváky potěší animovaný film Tom a Jerry a v neposlední řadě na velkém plátně nebudou chybět ani velká monstra Godzilla vs. Kong.

Během letních měsíců diváky dále čeká hollywoodský trhák z prostředí Marvel Cinematic Universe Black Widow, následují velmi očekávané české filmy jako komedie Matky, výpravný film Miroslava Ondříčka Zátopek. Na podzim už se chystá celovečerní dokumentární film o Karlu Gottovi s názvem Karel nebo legendární James Bond ve filmu Není čas zemřít

Během projekcí budou i nadále respektována všechna aktuální vládní nařízení a opatření. Ve všech sálech je zaveden tzv. social distancing, kdy mezi jednotlivými skupinami diváků budou dodrženy rozestupy minimálně jedné volné sedačky.