Večer s Danielou a Markýzem

Večer s Danielou a Markýzem

Adresa:

Zlín, Tř. T. Bati 39

Termín: 5.5.2018
Vstupné:

320

5květen sobota 18:00

Žánr: divadlo


Tento večer půjde o tvořivé setkání plné překvapení :) Tentokrát si výtvarnice Daniela Foltýnová opět pozvala do svého rodného Zlína pana markýze Le Marki de Nice. Ano, je to už potřetí, kdy se umělci objeví spolu ve Zlíně. Poprvé to bylo při jejich společném baletním představení „Markýzovy sny o Provence“ na Malé scéně v roce 2013, pak na Filmovém festivalu v roce 2016 a dne 5.5.2018 zahájí nové letošní umělecké turné mezi láskou k tanci a hedvábí.

A protože se umělci seznámili na svátku růží v malé vesničce zvané Opio na Azurovém pobřeží, přenesete se tento večer do světa vůní, barev, chutí, francouzských šansonů, ale i filmového festivalu v Cannes a celého tohoto jedinečného místa na francouzské riviéře. Po večeru, který sice nebude zakončen slavnostním ohňostrojem, ale jen zhasnutím svící v kavárně Moje dílna, si samozřejmě odnesete domů i svůj malovaný hedvábný kapesníček.

Večer bude doplněn prodejní výstavou uměleckých fotografií, koláží, kostýmů a hedvábných kreací z tvorby obou umělců, ale i degustací francouzských pochoutek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

30květen čtvrtek 19:00

Shirley Valentine

, Štefánikova 2987 Divadlo

25červen úterý 19:00

Shirley Valentine

, Mariánské nám. 2187 Divadlo

Ubytování v okolí akce Večer s Danielou a...

Villa MemoriesZlín (5.6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (13.9 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (13.9 km)