Výstava Sopka les prales Elišky Podzimkové

Výstava Sopka les prales Elišky Podzimkové

Adresa:

Zlín, Soudní 1

Termín: 18.1.2024 17.3.2024
Vstupné:

160/100 Kč

18led - 17bře celý den

Žánr: výstavyinteraktivní rodina děti umění výtvarné umění workshop čtení zámek Zlín


Interaktivní výstava SOPKA LES PRALES celosvětově uznávané české animátorky, ilustrátorky a fotografky Elišky Podzimkové představí návštěvníkům průřez její bohatou tvorbou.

V sálech zlínského zámku ožije tajuplná filipínská džungle a děti i dospělí se mohou těšit na obrázky z nového vydání Malého Prince autora Antoina de Saint-Exupéryho, kterého Eliška Podzimková připravovala na Islandu. Pomocí mobilního telefonu nebo tabletu se také jednoduše dají rozpohybovat její grafiky inspirované filipínskými rostlinami a živočichy z ostrova Negros. Autorka připraví speciálně pro zlínskou výstavu hravé interaktivní stanoviště. Originální projekt je určen nejen dětem, ale i dospělým.

Vstupné: děti do 14 let a senioři 100 Kč, dospělí 160 Kč, školní skupina 50 Kč/dítě, doprovod zdarma. Vstupenky zakoupíte zde a také osobně na místě.

Otevírací doba: středa-neděle 14-18 hodin (pro školy dle domluvy)

Doprovodný program: promítání filmu Modrý tygr, čtení z knížky Malý princ, workshop animace, cestovatelská beseda o Filipínách, povídání o hvězdách a planetách, relaxační večer při zvucích a vibracích etno nástrojů a další aktivity. Konkrétní data konání doprovodného programu postupně uveřejníme.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce