Muzejní noc v Bystřici nad Pernštejnem

Muzejní noc v Bystřici nad Pernštejnem

Adresa:

Bystřice nad Pernštejnem, Nový dvůr 318

Termín: 13.5.2017
Vstupné:

zdarma

13květen sobota 18:00

Žánr: výstavymuzejní nocpro dětihistoriehistorická auta


Muzejní noc bude tentokrát zaměřena na 50. – 60. léta minulého století, a představí se ve své skutečné podobě s malou nadsázkou. Přesně tak, jak tomu odpovídá i název celé akce „Dohnat a předehnat… neztratit stopu“.

V Městském muzeu Bystřice nad Pernštejnem bude připravena výstava politických plakátů, kterou podkreslí dobová hudba. Dále bude připraven foto koutek a po 21. hodině promítání filmu Bílá paní.  Samozřejmostí je i občerstvení v průchodu Městského muzea, kde se bude prodávat grilovaná klobása nebo grilovaný kuřecí steak. Dále si budou moci návštěvníci zakoupit alko i nealko nápoje.

Před muzeem připraví Muzeum veterán Tatra klubu přehlídku historických vozidel. V 19. hodin se návštěvníci mohou zúčastnit lampionového průvodu, který společně s historickými vozidly zamíří směrem k branám Centra Eden. To si pak připravilo promítání filmů ze soukromých archívů místních občanů, dále pak výstavu zemědělských plakátů a spartakiádní cvičení. I zde bude zajištěno občerstvení v podobě potravin a piva z vlastní produkce.

Každý účastník muzejní noci obdrží členský průkaz účastníka muzejní noci. Připravena jsou i razítka, která si mohou návštěvníci dát do svého průkazu. První 50 účastníků muzejní noci, kteří nasbírají všechna 3 razítka a průkaz nasdílí na facebookový profil Městského muzea, obdrží zajímavé ceny.

Mezi Městským muzeem a Centrem EDEN bude až do půlnoci jezdit v pravidelných intervalech bezplatná kyvadlová doprava. Akce je vhodná i pro malé návštěvníky v doprovodů svých rodičů či prarodičů, pro které se tato akce stane neopakovatelným zážitkem. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Muzejní noc v Bystřici...

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (7.4 km)

Wellness Hotel MartaTři Studně (15.9 km)

Zámek Žďár nad SázavouŽďár nad Sázavou (23.6 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?