Výstava květin a umění v Moravci 2016

Termín: 20.8.2016 21.8.2016

20srp - 21srp celý den

Žánr: výstavyobrazy


Každý rok se v druhé polovině srpna stěhují spousty květin a rostlin ze zahrad do sálu kulturního domu v Moravci. Vše v nejlepší kvalitě, nebývale krásné a vkusně aranžované, dýchne na nás láskou, kterou pěstitelé svým miláčkům každodenně dávají bez ohledu na čas a náklady. Krása květů se snoubí s krásou umění.

Květy a keramika, květy a obrazy, keramika a obrazy se spojují a oslovují všechny, kteří mají zájem o něco krásného. Na obraze Ladislava Šauera je i ten bodlák docela půvabný a jiřinky neohrozí mráz. Krajina s rybníkem se stává obdivovanou. Krásu jiřinek, mečíků a růží doplňuje bodlinová krása kaktusů, které zde můžete vidět v tolika variantách a které lákají k nákupu především mladší zájemce o přírodu.

Keramika a práce šikovných lidských rukou se také snaží předvést svoji krásu. Obrázky a videa z výstav v Moravci nás oslovují i na internetu. Na výstavě se setkáváme se stálými návštěvníky a také se zcela novými ze všech koutů vlasti. Hlavní náplní výstavy je nejen krása jiřinek, mečíků a růží, které zde můžete vidět v širokém sortimentu ale i spousta dalších rostlin domovů a zahrad.

Zapomeňte i Vy na všechny starosti a přijďte také obdivovat krásu květin, umění a přírody na naši krásnou Vysočinu, do kraje rybníků, lesů a strání. Rádi se s Vámi setkáme.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Vysočina Akce v obci Moravec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Výstava květin a...

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (4.4 km)

Wellness Hotel MartaTři Studně (21.3 km)

Zámek Žďár nad SázavouŽďár nad Sázavou (21.8 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...