Pobytový rybářský tábor u rybníka Budín

Pobytový rybářský tábor u rybníka Budín

Adresa:

Žirovnice, LDT Žirovnice okr. Pelhřimov

Termín: 17.8.2024 (sobota) 24.8.2024
Vstupné:

7900 Kč

17srp - 24srp celý den

Žánr: ostatní akceléto tábor letní tábor rybářský tábor pobytový rybářský tábor ďěti pro děti Žirovnice


Hledáte pro své děti zajímavý program na léto? Pobytový rybářský tábor proběhne od soboty 17. do soboty 24. srpna. Jeho základnou je rybník Budín v Žirovnici na Pelhřimovsku. Tábor je určený pro děti od 8 do 15 let, a to jak pro začínající, tak i pro pokročilé malé rybáře z celé ČR. Čeká je samozřejmě hlavně rybaření a trénink různých technik lovu. Čas ale bude i na koupání, hry a spoustu další zábavy. Tábor povedou zkušení rybářští instruktoři.

Pobytový rybářský tábor stojí 7 900 Kč. V ceně je ubytování v dřevěných chatkách, pět jídel denně, program i povolenka k lovu. Děti musí mít vlastní spací pytel a základní rybářské vybavení. 

Tábor pořádá nezisková organizace Dělej, co tě baví. Přihlášky a další informace: https://delejcotebavi.com/akce/2024-08-17- 

Datum konání: 17.08.2024 – 24.08.2024

Začátek akce: 14:00

Konec akce: 14:00

Adresa: LTD Žirovnice okr. Pelhřimov

Cena: 7 900 Kč

Na revíru Budín jsou pro lov platné povolenky celosvazové a jihočeského územního svazu. Držitelům rybářských lístků se členstvím budou vybaveny 10denní jihočeské hostovací povolenky. Nečleny budeme řešit individuálně, kontaktujte nás.

 

Vlastní doprava. 

Vedoucí:

Patrik Vojtíšek je povoláním herec a vášnivý rybář s dlouholetou praxí. Ovládá téměř všechny techniky rybolovu jak na řekách, tak na stojatých vodách, které vyhledává po celý rok. Specializuje se na feeder a kaprařinu, avšak v pozadí nezůstává ani přívlač či lov dravých ryb různými technikami. O rybaření mluvil např. v Rádiu Junior Českého rozhlasu či na přednášce pro základní školu. Kromě lovu umí rybu i skvěle připravit na talíř a role rybáře je mu souzena i v dětském divadelním představení.

Jarda Kula je milovník přírody a rybářského sportu, což ho v mládí dovedlo až ke studiu na přírodovědné fakultě. Vědu si ponechal už jen jako koníček, proto rád k zážitkům z rybaření přidává i povídání o okolní havěti. V rybaření si poradí s jemným chytáním na spláveček až po chytání štik na mušku, takže ho nezaskočí snad žádný z dětských dotazů. Jeho motto „Svěřte nám děti, vrátíme vám rybáře:)“.

…a další

Podobné akce

Naše tipy...

Akce na Jiný den?