Benefiční koncert – Trinity School Chamber Orchestra

Benefiční koncert – Trinity School Chamber Orchestra

Termín: 10.7.2024 v 18:00 hod. (středa)
Vstupné:

390,-/290,-/190,-

10červenec středa 18:00

Žánr: koncertybenefiční orchestr Úštěk


10.7. 2024 od 18h Vás zveme na jedinečný 

Benefiční koncert – Trinity School Chamber Orchestra 

Trinity School je renomovaná britská soukromá denní škola, nacházející se v jižním Londýně, která poskytuje výuku chlapcům ve věku 10-18 let. Škola si získala uznání díky vynikajícím akademickým výsledkům, rozsáhlému spektru mimoškolních aktivit a excelentnímu pedagogickému týmu. 

Svou celosvětovou pověst si Trinity School upevnila zejména v oblasti hudby. Hudební oddělení školy získalo širokou pozornost a uznání za profesionální práci, kterou poskytuje v rámci Trinity Music Department. Škola s hrdostí hostí nejen úspěšný chlapecký pěvecký sbor, ale také pět smyčcových orchestrů různých úrovní, dva symfonické orchestry a rozsáhlý hudební i komorní orchestr.

Tyto orchestry se věnují náročnému repertoáru a pravidelně vystupují na prestižních koncertních akcích nejen v Londýně, ale také na mezinárodní úrovni. Trinity School orchestry již absolvovaly úspěšná turné v Německu, Rakousku, Kanadě, Itálii a Rumunsku, což svědčí o jejich vynikajícím uměleckém standardu a mezinárodní prestiži.

 

Vstupné 190,-/290,-/390,- Kč  – celý výtěžek půjde na  restaurování mobiliáře kostela

vstupenky je možné koupit v předprodeji Goout.cz nebo na místě hodinu před koncertem  a nebo je možné si je rezervovat na telefonním čísle 721 962 219

Hudební kluby - Ústecký kraj Akce v obci Úštěk

Podobné akce