Tyršfest - Děčín

Tyršfest - Děčín

Adresa:

Děčín, Smetanovo nábřeží

Termín: 18.9.2021
Vstupné:

zdarma

Žánr: festivalyhudební festival hudba koncert rodina děti zdarma Děčín

Umělci: Lenka FilipováMajk SpiritVisací zámek


18. září 2021 ožije Děčín, a to v jednom z nejkrásnějších festivalových areálů na břehu Labe, na Smetanově nábřeží, přímo pod děčínským zámkem, kde se bude konat tradiční hudební zakončení prázdnin TYRŠFEST.

V multižánrovém programu si to své najde úplně každý. Na pódiu se vystřídají Lenka Filipová, Majk Spirit a Visací Zámek. Mezi účinkujícími nebude chybět ani domácí scéna, a tak se můžou návštěvníci těšit na The Remedy, Vomiště a New Chapter.

Na své si přijdou i sportovci, neboť Tyršfest hostí adrenalinové klání ADRENALIN CHALLENGE, které se tradičně koná v rámci festivalu Labefest, jenž se v tomto roce konat nemohl. Sportovní fajnšmekři si mohou vyzkoušet skok z mostu, lezení po skále nebo přelet nad řekou Labe.

Součástí bude řada dalších doprovodných aktivit pro děti i dospělé.

FESTIVAL BUDE PRO NÁVŠTĚVNÍKY ZDARMA

Majk Spirit je členem Petržalské hip-hopové skupiny H16 od roku 2003. Mimo působení v této kapele se věnuje i své sólové dráze během které vydal již několik desek.
Visací zámek (familiérně Visáči) je punk rocková skupina, působící na české hudební scéně již od roku 1982. Je považována za nejstarší českou punkovou legendu, kapela hraje stále v původní, čtvrt století staré sestavě....

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Děčín Akce v obci Děčín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tyršfest - Děčín

Wellness Hotel Zlatá LípaDěčín (1 702 metrů)

Trapani house & campRůžová (9.1 km)

Stará PlynárnaHřensko (10.8 km)