V rámci druhého ročníku Food festivalu v Kadani k nám opět zavítají známí kuchaři v čele s Tomášem Kalinou. Můžete se těšit na thajskou, španělskou, americkou či korejskou kuchyni a mnoho dalšího. Na pódiu uvidíte ukázky molekulární, mexické a hmyzí kuchyně. Právě hmyz bude letošní novinkou a překvapením pro fajnšmekry. Hmyzí kuchyni představí spoluautor kuchařky Hmyz na talíři a nezkušenější kuchař jedlého hmyzu Milan Václavík, který předvede také úpravu krokodýlího, žabího a hadího masa.
Milovníci konzervativnějších jídel si jistě zamilují tradiční italské dobroty Tomáše Juříka. Letos také přivítáme místního kadaňského kuchaře Martina Skýbu s ukázkami argentinské kuchyně a protože chutě Latinské Ameriky jsou rozmanité, ochutnáme také mexické speciality Jana Weisnera.
Součástí festivalu budou i prodejci různých druhů občerstvení. Od dobré kávy, italských specialit, lahodné čokolády, přes vegetariánskou kuchyni, rozmanité štrůdly, barevné makronky až ke kvalitnímu pivu a vínu. Každý si přijde na své a všechny chutě budou uspokojeny.
Food karta v ceně 180 Kč bude k mání v Turistickém informační centru od 1. července. (Loni se prodaly bleskovou rychlostí, tak s jejím nákupem raději příliš neváhejte!)
Vlastní příbory s sebou!
Trvání: 10 - 17 hodin
Více informací o akci Food festival na www akce